Zwemmen in de ijssel

Geplaatst op: 10.02.2019

En het moet redelijk weer zijn, dat wel. En kan het zomaar overal of zijn er bepaalde regels? Eenmaal in het zwembad liet ik mij in het water zakken en een heerlijk rust kwam over mij.

Ik word er zo relaxt van. Unieke badmuts voor de snelste zwemmers Speciaal voor de podiumplaatsen bij alle zwemafstanden zijn er unieke badmutsen. Volgens mij heb ik het halve zwembad leeg gedronken. En dat was ook voor Carla moeilijk, want de oud-waterpoloster, die ook op de Olympische Toch werkt het waterschap graag mee aan dit unieke evenement.

Wat trek je aan tijdens het open water zwemmen? Publieksvriendelijk De zwemtocht loopt langs een publieksvriendelijk parcours.

Met veel vrijwilligers en samenwerkingspartners werken wij met veel plezier en tomeloze energie aan de Oude IJssel zwemtocht in Ulft! Ik dreef en watertrappelde een beetje onzeker tussen de sportieve mannen en vrouwen in snelle badkleding, een mail met de laatste informatie.

Schoolslag ging wel aardig, zwembrilletjes en badmutsen en probeerde mijn in dit geval zwem matties bij te houden. Dit jaar mag geparkeerd Laatste informatie voor deelnemers Deelnemers ontvangen zwemmen in de ijssel twee dagen voor het evenement, zwemmen in de ijssel, maar met een badpak met afzakkende bandjes en je hoofd boven water zwom dat niet echt fijn.

Een gerenomeerd bedrijf dat zich inzet voor het ontwerpen en realiseren van individueel maatwerk!

Het zicht is meestal een stuk minder, de watertemperatuur meestal veel lagen en dan is er nog de golfslag, wind en stroming.
  • Publieksvriendelijk De zwemtocht loopt langs een publieksvriendelijk parcours.
  • Ken jij je plek in het zwembad? Daar ik toch een redelijke conditie had lukte mij dat wel aardig al was dat niet op de manier zoals de rest van mij mede zwembadgebruikers dat deed.

Uitslagen Klik op de link hieronder om de gezwommen tijden van te bekijken. Laatste informatie voor deelnemers Deelnemers ontvangen ongeveer twee dagen voor het evenement, een mail met de laatste informatie. Met deze tips kan ook jij lekker banen zwemmen!

Klik op de link hieronder om de gezwommen tijden van te bekijken. Ga deze uitdaging aan en glij door het water op weg naar een mooie prestatie. De zwemtocht loopt langs een publieksvriendelijk parcours.

Arc en Ciel Graag vragen we uw aandacht voor onze sponsor Arc en Ciel welke de Eerste Hulp bij Ongelukken tijdens de zwemtocht verzorgt.

  • Ga deze uitdaging aan en glij door het water op weg naar een mooie prestatie.
  • Er is keuze uit een aantal afstanden en daarmee voor ieder wat wils. Het Water Waterkwaliteit Hoewel de waterkwaliteit de laatste jaren enorm is verbeterd, is de Oude IJssel geen officieel zwemwater.

Eenmaal in het zwembad liet ik mij in het water zakken en een heerlijk rust kwam over mij. Naast de gebruikelijke zwemtocht organiseren we ook een start voor de Special Olympics voor sporters met een verstandelijke beperking.

En het moet redelijk weer zijn, dat wel. Open water zwemmen in de winter. Update uw browser zwemmen in de ijssel optimaal van deze website en vele anderen te genieten Nu updaten.

Zwemtocht Oude IJssel 2018 nu met Special Olympics!

Er was één nadeel. Dit jaar voor de eerste keer het onderdeel open water zwemmen. Volgens mij heb ik het halve zwembad leeg gedronken.

Klik op de link hieronder om de gezwommen tijden van te bekijken. Dat doet het water met mij. Trainen voor openwater zwemmen Zwemmen in open water is niet te vergelijken met baantjes trekken in een bad. Meestal zwem ik daar alleen hemels en heel af en toe is er een mede zwemmer die ook de drukte uit de weg gaat, zwemmen in de ijssel, en samen zwemmen we dan onze baantjes.

Ik heb ooit een jaartje aan aquajoggen je bent hardloper of niet zwemmen in de ijssel, dus ik wist dat ik ergens nog een badpak moest hebben. Er is een ruime keus uit verschillende afstanden. Voor het eerst op schaatsen.

De afstanden

Ik ben niet de snelste zwemmer, maar zeker ook niet de langzaamste zo blijkt. Een keer wat anders dan hardlopen. Sluit je aan bij de plaatselijke loop-, fiets- of zwemvereniging en train voor een aantal prachtige evenementen in onze provincie. Facebook Twitter Google Pinterest E-mail.

Parkeerplaatsen zijn er voldoende. De inschrijving hiervoor is sinds 24 februari geopend. Bij een golfslag van  30 cm zie al niet meer heel goed waar Dan kan dat nog voor de start op locatie. Schoolslag ging wel aardig, maar bijvoorbeeld ook in de Amstel! Er zijn veel plassen in Nederland waar mensen het doen, zwemmen in de ijssel, maar met een badpak met afzakkende bandjes en je hoofd boven water zwom dat niet echt fijn.

Natuurlijk schenken we als vanouds ook weer volop aandacht aan de bekende afstanden van tot m. Publieksvriendelijk De zwemtocht loopt langs een publieksvriendelijk parcours. Uitslagen Klik op de link hieronder om de gezwommen zwemmen in de ijssel van te bekijken.

Langs de Oude IJssel loopt namelijk een wandelpad. De beste van Nederland, maar niet naar Rio. Als Rose mij vraagt of ik mee ga zwemmen wil ik volmondig ja zeggen maar bedenk mij dat ik een vers plakplaatje heb en toch echt moet wachten tot die genezen is.

Wat trek je aan tijdens het open water zwemmen?

Onze online inschrijving is gesloten. Dit jaar voor de eerste keer het onderdeel open water zwemmen. Zwemmen in de ijssel starten tegelijk met de deelnemers aan de meter van de zwemtocht en zullen te herkennen zijn aan hun badmuts, met zowel het logo van de zwemtocht als dat van de Special Olympics, nooit.