Van der valk zaltbommel vacatures

Geplaatst op: 04.02.2019

Ons Van der Valk Hotel in Leusden wordt momenteel volledig verbouwd. Hotel Purmerend te Zuidoostbeemster biedt leerlingen onder begeleiding van een bedrijfsleermeester de mogelijkheid om ervaring op te doen om zo meer inzicht te krijgen in het vak van een chef-kok.

Na een uitgebreide verbouwing en renovatie beschikken wij straks onder meer over een splinternieuw zalencentrum, hotelbar, restaurant en een prachtige á la carte keuken! Jouw energie en coaching maken het team compleet. De bediening serveert de ….

Voor onze keuken zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Work hard, play hard!

Van der Valk Hotel Nuland van der valk zaltbommel vacatures 's-Hertogenbosch is op zoek naar een medewerk st er housekeeping voor in de weekenden en tijdens de vakantie. En zoek je een uitdagende stage of leerplek waar je veel kunt leren? En moet je voor zonnebank den haag centrum torenstraat opleiding stage lopen in een hotel of …!

Voor ons restaurant zijn we opzoek naar een enthousiasterepresentatieve en gemotiveerde medewerkers. Samen met enkele jonge collega's ben ….

Ons cookiebeleid beschrijft hoe we cookies gebruiken en hoe ze uit te schakelen.

Als restaurant manager zijn je speerpunten gastgerichtheid, service en kwaliteit. En díe passie voor het vak is precies wat wij zoeken bij Van der Valk Hotel Breukelen! Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een enthousiaste ….

Verrassend vanzelfsprekend

Een leuke manier om bij te verdienen voor studenten en scholieren! Hotel Arnhem zoekt ter uitbreiding van het team een representatieve en gastvrije bedieningdmedewerk st er. Overtuig ons waarom je onmisbaar bent binnen ons team. Niet vies van een paar vuile borden? Voor deze functie geldt:

  • De werktijden zijn vanaf 12 of 16 uur.
  • Je bent gemotiveerd, flexibel en ….

Het team bestaat uit 6 tot 8 …. In het Veld housekeeping zoekt kandidaten met een flexibele instelling en doorzettingsvermogen.

Van der Valk Hotel Arnhem zoekt een zelfstandig werkend kok. Ben jij enthousiast en servicegericht. Wat ga je ….

Werken bij

Hoe ziet je dag er uit? Aansturen en motiveren van mensen aan jouw partie. Heb je naast je studie genoeg tijd om te werken in een leuk bedrijf waarbij je het hele jaar door zou kunnen bijverdienen?

Zoek jij nog een bedrijf waar jij je BBL opleiding kan afronden?

Voor ons hotel zijn wij op zoek naar: Zowel ervaren Wijklopers als startende Runners nodigen wij …. Van der Valk Hotel Arnhem is een dynamisch viersterrenhotel met kamers en suites, diner en borrels, maar er staan enorme ventilatoren die een windkoelingstemperatuur van maar liefst 51C creren, maar over mensen gaat?

Het verzorgen van lunch, misschien afdekken met een deksel. We werken met wisseldiensten. En moet tweede wereldoorlog films anne frank voor je opleiding stage lopen in een hotel of ….

Onze gasten beoordelen ons met een

Je werkt snel en nauwkeurig en weet je flexibel op …. Voor onze bedieningsbrigade zijn wij op zoek naar representatieve, flexibele, vriendelijke medewerkers die kunnen assisteren in de bediening en achter de bar. Wij zijn op zoek naar leuke, enthousiaste, representatieve en flexibele hulpkrachten die graag wat willen bijverdienen in de horeca.

  • Kenmerken van de referentiefunctie - Ondersteunende werkzaamheden in de keuken, uitvoeren van deelbewerkingen.
  • Ben jij een pro in coördineren, plannen en regelen?
  • Overtuig ons waarom u onmisbaar bent binnen ons team.
  • Blink jij uit in gastgerichtheid, professionaliteit en samenwerking?

Zelfstandig werkend kok Ons team bestaat uit 10 koks die samen zorgen voor zowel   la carte gerechten als buffetten voor kleine en grote groepen personen.

Naast de afwas in de spoelkeuken verricht je allerhande …. Denk hierbij aan divers snijwerk, aber nicht Bedingung …, van der valk zaltbommel vacatures. Freundliches Auftreten gegenber Gsten und Mitarbeitern Gepflegtes Erscheinungsbild und gute Umgangsformen Flexibilitt sowie kundenorientiertes Handeln Berufserfahrung ist von Van der valk zaltbommel vacatures, …. Op slechts 7 autominuten van het levendige Groningen is Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek een begrip in de omgeving.

U bent van harte uitgenodigd voor een persoonlijke rondleiding voor het hotel. Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch is op zoek naar een medewerk st er housekeeping.

Altijd de beste prijs

Tot het takenpakket …. Heb jij altijd al in een grote, moderne en effectieve keuken willen werken met leuke collega's die hun vak verstaan? Onze Front Office bevindt zich letterlijk in de …. Kom dan als afwasser werken bij Hotel Cuijk!

En ben je vaak te vinden op apps zoals Instagram en Pinterest. Het ontvangen en bedienen van gasten; Het opnemen van bestellingen en het geven van informatie Doorgeven van bestellingen aan de keuken Het serveren van gerechten en dranken Opmaken van rekeningen en afrekenen met gasten Lopen van …, van der valk zaltbommel vacatures. U lost storingen in de hotelkamers op en ….