Thule fietsendrager op trekhaak monteren

Geplaatst op: 01.03.2019

Link naar product… De genoemde prijs is een moment opname en kan afwijken. Het bespaart brandstof en CO²-uitstoot en je kan ten alle tijden gemakkelijk bij je bagage.

Het nadeel van een bagagewagen is voor mij de snelheidsbeperking en waar laat je het ding op bestemming.

Dit betekend waarschijnlijk dat u een multicon aansluiting heeft. Tandem fietsen zijn in ieder geval niet mogelijk door hun uitzonderlijke lange lengte.

Thule VeloSpace XT 3 De veelzijdige fietsendrager voor alle soorten fietsen, van e-bikes en fatbikes tot kleine kinderfietsen. Dit bereken je als volgt:. Kantelbaar zodat je bij de kofferklep kan. Deze dragers kunnen meerdere fietsen in 1 keer vervoeren.

De waardering van brinkitems. Overschrijd nooit de de maximale draagkracht van uw trekhaak. Tandem fietsen zijn in ieder geval niet mogelijk door hun uitzonderlijke lange lengte. Antwoord op deze ontwikkeling Een antwoord op deze ontwikkeling is het ontwikkelen van een trekhaak die wel een fietsendrager kan dragen maar thule fietsendrager op trekhaak monteren kar of caravan kan trekken. Verstandig om hier rekening mee te houden als u een fietsendrager trekhaak  gaat aanschaffen.

Accessoires

Thule HangOn 3 Eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken fietsendrager voor 3 fietsen. Trekhaak fietsendrager e bike Razend populair zijn op dit moment natuurlijk de elektrische fietsen en zijn natuurlijk wat zwaarder en in sommige gevallen breder als een normale fiets.

Afmetingen x 57 x 70 cm Inhoud liter Laadvermogen 50 kg Eigen gewicht 14 kg Gebruikershandleiding: Bent u na onze vakkundig advies nog onbeslist, dan krijgt u de gewenste fietsdrager gewoon een proefweekend mee. Op deze op de trekhaak gemonteerde fietsdrager kan u drie fietsen kwijt. Wat u ook kiest, u kunt bouwen op de makkelijkst te monteren en te demonteren trekhaak fietsendrager voor de snelheid en flexibiliteit die u nodig hebt.

  • Je hebt gelijk; de maximale kogeldruk van de trekhaak is zeker van belang. U kunt dragers kiezen vanwege maximale kracht, veiligheid en gebruiksgemak, en handige opvouwbare dragers voor op de trekhaak voor twee fietsen of e-bikes.
  • Je kan dan dakdragers overwegen.

De fietsendrager met daarop de lading fietsen mag niet meer dan 20 cm uitsteken gemeten van de breedte auto zonder de spiegels. Het grote voordeel ten opzichte van de andere boxen is dat deze weinig ruimte inneemt bij het opbergen door het opvouwbare en lichte ontwerp. Met een fietsendrager kunnen uw fietsen overal mee naartoe - snel, gemakkelijk en veilig. Laadcapaciteit en gebruiksgemak zijn voor deze fietsdrager topprioriteit.

Bijna alle merken fietsendragers worden er aangeboden met veelal concurrerende prijzen. Op deze trekhaakgemonteerde fietsdrager kan thule fietsendrager op trekhaak monteren maar liefst 3 fietsen kwijt.

De beste uit de test fietsendrager voor de auto vind je op deze pagina;

Neem een kijkje in ons ruime aanbod van fietsdragers voor montage op het dak , montage op de kofferklep of montage op de trekhaak! Stijlvolle fietsendragers van hoge kwaliteit voor zowel professionele fietsers als gezinnen Veilige, robuuste producten die zijn getest in ons Thule Test Center Groot scala aan producten die perfect aansluiten op uw behoeften. Aantal voorbeelden hiervan zijn dat de meeste weg klapbaar zijn, zo kunt u zelfs met fietsen op het fietsenrek uw kofferklep openen om bagage in en uit te laden.

Uw fietsdrager op de pijnbank. Een eigen gewicht ca 27 kg. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De thule fietsendrager op trekhaak monteren beschikt over een pedaal waarmee je mede de koffer kan laten kantelen zodat je altijd de achterklep van de auto kunt openen. Beschikt over eensnelkoppeling voor eenvoudige bevestiging. Vergelijk zelf hier bovenstaande video met de onderstaande video.

Veilige, gemakkelijk te gebruiken en stijlvolle fietsendragers

Hoe kunt u zien of u een 13 polige of 7 polige aansluiting heeft. Thule EasyFold XT 3 De volledig opvouwbare, compacte en gemakkelijk te gebruiken fietsendrager voor op de trekhaak voor alle soorten fietsen.

Wij gebruiken cookies om u een optimale ervaring op onze website te kunnen garanderen. Kogeldruk Het soort box dat je wilt vervoeren en het maximale gewicht deze kan dragen.

Thule fietsendragers zijn leverbaar in verschillende types en kunnen worden gemonteerd op uw autodak, want in sommige gevallen heeft u een trekhaak alleen maar nodig om een fietsendrager te dragen en niet om een kar of caravan te trekken, thule fietsendrager op trekhaak monteren.

Thule Wall Hanger Voor het functioneel opbergen van fietsen en fietsdragers. Erg nadelig, trekhaak of kofferbak. Trekhaakgemonteerde fietsdragers houden de meest veilige en stabiele oplossing voor lange trajecten in.

Voor meer info zie de gebruikershandleiding;  boxL. Zo kunt u ervan op aan dat uw fietsendrager alles aankan, vandaag en nog vele jaren die volgen.

Koop de perfecte fietsendrager voor uw auto

Veel lichtere modellen zijn er niet op de markt die een draagvermogen tot max 60kg hebben. Thule 3rd Brake Light Accessoire voor auto's waarbij de lading en de fietsdrager het derde remlicht aan het zicht onttrekken. De box is alleen geschikt voor de Thule EasyBase bagage drager.

Bij deze dragers is er speciaal rekening gehouden voor de elektrische fietsen, zo staan de goten van de drager verder uit elkaar en hebben ze een groter draaggewicht t.

Want een fietsendrager belast een auto op en andere manier dan een kar die getrokken moet worden. De bikelift uitvoering en de extra diep kantelbare Bosal Traveller Plus, deze is geschikt voor autobusjes en vans met een zeer laag zittende achterklep.

Beschikt over eensnelkoppeling voor eenvoudige bevestiging.