Magister inloggen vrije school zutphen

Geplaatst op: 10.02.2019

Voor personeelsleden is de gebruikersnaam het e-mailadres en voor leerlingen het leerlingnummer. De schoolnaam die tijdens de installatie gevraagd wordt is: In het systeem kunnen persoonlijke gegevens als e-mailadres en telefoonnummer gewijzigd worden.

Nieuwe leerlingen krijgen hun inloggegevens op school. Voor personeelsleden is de gebruikersnaam het e-mailadres en voor leerlingen het leerlingnummer. Na de eerste keer inloggen in Magister wordt eenmalig gevraagd uw gegevens te controleren.

Er is ook een Magister 6 app voor leerlingen en ouders beschikbaar! Na de eerste keer inloggen in Magister wordt eenmalig gevraagd uw gegevens te controleren. Aan het begin van het schooljaar krijgen nieuwe ouders de inloggegevens thuisgestuurd.

Refugees into europe statistics en ouders kunnen met behulp van een individuele inlognaam en wachtwoord toegang krijgen tot absentiegegevens en de cijferregistratie.

Voor personeelsleden is de gebruikersnaam het e-mailadres en voor leerlingen het leerlingnummer. Er is ook een Magister 6 app voor leerlingen en ouders beschikbaar, magister inloggen vrije school zutphen. De app is ontwikkeld voor gebruikers van Apple en Android en is beschikbaar voor iOS vanaf versie 7.

Ondersteuning Browserversies Magister 6 Magister storingen Via de onderstaande link kunt u kijken of er op dit moment een storing is: De schoolnaam die tijdens de installatie gevraagd wordt is: Handleiding Magister voor leerlingen en ouders Magister 6 app Er is ook een Magister 6 magister inloggen vrije school zutphen voor leerlingen en ouders beschikbaar.

Magister 6 app

Na de eerste keer inloggen in Magister wordt eenmalig gevraagd uw gegevens te controleren. Neem voor vergeten Magister wachtwoorden contact op met Clarisse. Mocht je de gebruikersnaam niet meer hebben of niet binnen 15 minuten een bericht ontvangen neem dan contact op met post svszeist. Omdat de rest van de schooltijd de meeste communicatie door middel van e-mail zal plaatsvinden is het belangrijk dat u uw gegevens controleert.

Ondersteuning Browserversies Magister 6 Magister 6 app Er is ook een Magister 6 app voor leerlingen en ouders beschikbaar!

Ondersteuning Browserversies Magister 6 Magister 6 app Er is ook een Magister 6 app voor leerlingen en ouders beschikbaar. Overhoringen kunnen betrekking hebben op het opgegeven huiswerk, maar kunnen ook dienen als onderzoek naar aanwezige basiskennis en vaardigheden.

Vergeten wachtwoorden kunnen opnieuw ingesteld worden door een e-mail te magister inloggen vrije school zutphen naar:.

Gebruik van het leerlingenadministratieprogramma Magister 6 Leerlingen en ouders kunnen met behulp van een individuele inlognaam en wachtwoord toegang krijgen tot absentiegegevens en de cijferregistratie.

Leraren, mentoren, studiebegeleiders, leden van het zorgteam, middenbouwen schoolexamencoördinatoren vinden hierin een actueel overzicht van de resultaten van de individuele leerling. Mocht je de gebruikersnaam niet meer hebben of niet binnen 15 minuten een bericht ontvangen neem dan contact op met post svszeist.

Na de eerste keer inloggen in Magister wordt eenmalig gevraagd uw gegevens te controleren.

Leerlingen en ouders kunnen met behulp van een individuele inlognaam en wachtwoord toegang krijgen tot absentiegegevens en de cijferregistratie. Ondersteuning Browserversies Magister 6 http: Er is ook een Magister 6 app voor leerlingen en ouders beschikbaar.

Er is ook een Magister 6 app voor leerlingen en ouders beschikbaar. Aan het begin van het schooljaar krijgen nieuwe ouders de inloggegevens thuis gestuurd, magister inloggen vrije school zutphen.

Gebruik van het leerlingenadministratieprogramma Magister 6

Ondersteuning Browserversies Magister 6 Magister storingen Via de onderstaande link kunt u kijken of er op dit moment een storing is: Omdat de rest van de schooltijd de meeste communicatie door middel van e-mail zal plaatsvinden is het belangrijk dat u uw gegevens controleert. Gebruik van het leerlingenadministratieprogramma Magister 6 Leerlingen en ouders kunnen met behulp van een individuele inlognaam en wachtwoord toegang krijgen tot absentiegegevens en de cijferregistratie.

Er is ook een Magister 6 app voor leerlingen en ouders beschikbaar! In het systeem kunnen persoonlijke gegevens als e-mailadres en telefoonnummer gewijzigd worden.

Neem voor vergeten Magister wachtwoorden contact op met Clarisse. Ondersteuning Browserversies Magister 6. Daarnaast is er - ook voor de klassen 7 tot en met 9 - voor leraren de mogelijkheid om in de "lerarenagenda" cijfers voor overhoringen etc. In magister inloggen vrije school zutphen systeem kunnen persoonlijke gegevens als e-mailadres en telefoonnummer gewijzigd worden.

De primaire communicatie tv digital por streaming via internet de behaalde resultaten loopt dan ook via de leerling. Inloggen magister Inloggen website In het leerlingadministratiesysteem Magister worden de resultaten van de leerlingen van de Stichtse Vrije School tijdens hun schoolloopbaan bewaard, magister inloggen vrije school zutphen.

Ondersteuning Browserversies Magister 6 Magister storingen Via de onderstaande link kunt u kijken of er op dit moment een storing is: Ondersteuning Browserversies Magister 6.

Wij vinden het belangrijk, dat leerlingen en ouders in eerste instantie rechtstreeks over de behaalde resultaten contact hebben. Inloggen op de website is voor leerlingen en ouders niet nodig.

Daarnaast is er - ook voor de klassen 7 tot en met 9 - voor leraren de mogelijkheid om in de "lerarenagenda" cijfers voor overhoringen etc.

In deze weken wordt de lesstof van een langere periode getoetst! Voor wachtwoorden van de computers kan je telefonisch contact opnemen met de afdeling ICT op telefoonnummervanuit de school nummer Na de eerste keer inloggen in Magister wordt eenmalig gevraagd uw gegevens te controleren.