Elke dag een draadje baret

Geplaatst op: 01.03.2019

Ik vind dat een prachtig idee en dus staat er bij mij nu een mandje met in plaats van theedoeken boerenzakdoeken met daarin gevouwen verschillende werkjes die op voltooiing wachten. Oke, ik ga gewoon door met haken en afmaken.

De terugreis ging vlotter dan op vrijdag, in plaats van drie uur en 15 min was ik in twee uur en een kwartier weer terug. In September met de caravan naar de Elzas voor het jaarlijkse Quiltfestijn in Ste Marie met ook heerlijk weer. Alleen is mijn baret niet zo plat als jouw baret. Het klopt dat toer 5 steeds herhaalt moet worden. Van hier naar Leiden en daarna een rondje Drente ,Groningen, Friesland. De foto's staan op mijn blog: Ik denk dat de foto dan een beetje gezichtsbedrog is.

En dan krijg ik prachtige zelfgemaakte kaarten van creatieve vrienden. Felisa 4 december om Voor de achtergrond gebruik ik katoen in een natureltint. Zo eindelijk weer terug in het gewone dagelijkse leven. Misschien kun je een foto sturen per mail. Hoi Felisa fijn voor je snelle reactie.

Na vrijdag voor een gezellige bandweefbijeenkomst naar Zeist te zijn gereisd, treinde ik gisteren naar Barneveld voor de landelijke weefdag van Weefnetwerk. Hallo Vulpen, Ik heb zo geen patroon voor haaknaald nr 5.
  • Misschien kun je een foto sturen per mail? Ik denk dat de foto dan een beetje gezichtsbedrog is.
  • Vulpen 9 oktober om Felisa 9 oktober om

Tentoonstelling over borduren in gevangenschap in het Verzetsmuseum

Kijken of ik net zoveel discipline op kan brengen als Marcella: Alleen is hij niet zo plat als jouw baret. Moet je die in 1 stokje haken of in 2 apart stokjes van de vorige toer?? Dit jaar dezelfde maar ook nog met frambozensaus erbij. Afgelopen jaren een geborduurde engel.

Ik heb geen blog, dus kan geen helaas linkje plaatsen.

Ik heb geen blog, dus kan geen helaas linkje plaatsen. Hij is toch wel heel leuk geworden, toch. Op deze dag wens ik iedereen fijne Kerstdagen en een heel Gelukkig en creatief Nieuwjaar. Wel nog een mooi vogeltje uit Kirgizstan gekocht voor mijn verzamelijng viltfiguurtjes daar vandaan, elke dag een draadje baret. Moet je na elke toer met hv sluiten.

Weblogleed

Op het volgende stokje haak je stokje 2. Ik had van die grote bol Hannah van Scheepjes al een driehoekige sjaal gebreid en er was niet genoeg voor nog een sjaal.

Ik trof onderweg een reisgenote die in Alkmaar lid van mijn weefkring bleek te zijn en we hadden het heel gezellig onderweg. Zij publiceerde daarover in een website, zie de link.

De dag werd besloten met een modeshow, elke dag een draadje baret. Hallo, kaartwevers, de baeret is echt leuk geworden. Prachtig gekleurde geweven sjaal Mooie geweven set Kraam van de bandenweefsters, ik begrijp niet goed wat er verkeerd gaat. Jet 14 maart om Ik herinner me dat we een vrijdag in juli met de boot in Kollum lagen en wij de hele dag in de schaduw van bomen zaten niks te doen en gewoon te wachten tot het wat afkoelde.

Felisa b 11 september om Hallo Monique, maar wel ГГn met een flink rock вn roll verleden.

Zoeken in deze blog

Ik heb geen blog, dus kan geen helaas linkje plaatsen. LadyMinnie 10 december om Felisa b 11 september om

Misschien met de warmste dagen iets minder Ik herinner me dat we een vrijdag in juli met de boot in Kollum lagen en wij de hele dag in de schaduw van bomen zaten niks te doen en gewoon te wachten tot het wat ik leef mijn eigen leven songtekst. Hallo, elke dag een draadje baret, misschien is het handig om het patroon even proberen te tekenen.

Gepost door MarianneP op ! Verder is het een super leuk patroon. Van de weefwol heb ik minder kleuren voorhanden.

Hallo Monique, ik begrijp niet goed wat er verkeerd gaat. Ik heb dus een heleboel nieuwe patronen en ben lekker aan de slag gegaan. Groetjes een meisje van Links naar deze post Dit e-mailen Dit bloggen!

Na vrijdag voor een gezellige bandweefbijeenkomst naar Zeist te zijn gereisd, treinde ik gisteren naar Barneveld voor de landelijke weefdag van Weefnetwerk.

Behalve mijn kerstkaart maakte ik ook dit jaar een weefwerkje met een kerstboom. En als ik de twee stokjes naast elkaar doe dan blijft het verspringen.