Wat is lekker bij vissticks

Geplaatst op: 01.03.2019

Dit is wel het recept voor een beetje slappe en behoorlijk natte komkommersalade. Saskia - 17 jan Ik vond mama's stamppot juist wel heel lekker Heeft lang geduurde voordat ik m'n studentenkeukentje had uitgevonden wat daar nu het geheime ingredient voor was. Anoniem - 04 nov Aardappelen bakken is heel makkelijk!

Dat bruine potje met rode deksel herinner ik me heel goed, maar wat daar toch in zit? De komkommersalade maak je door de komkommer in fijne stukjes te snijden en te mengen met de Griekse yoghurt, met plukjes dille en je perst de halve limoen er over uit. Wat je vooral niet moet doen: Om het smeuïg te maken… Andijvie meekoken vond ik trouwens wel lekker juist; wordt 't lekker zacht!

Vitamine C, dat vaak veel in nitraatrijke groenten voorkomt, remt de vorming van nitrosaminen doordat het met nitriet kan reageren.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ook wel eens fijn, als je zo aan kan schuiven? Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Dat ga ik eens proberen. Wat je vooral niet moet doen: Maaike - 03 nov Ik herken het probleem van de vissticks. Dat bruine potje met rode deksel herinner ik me heel goed, maar wat daar toch in zit, wat is lekker bij vissticks.

Om het smeuïg te maken… Andijvie meekoken vond ik trouwens wel lekker juist; wordt 't lekker zacht! Vissticks in de oven werkt goed!

Uitgebreid zoeken:

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Nou, die uitnodiging neem ik graag aan! Veerle - 04 nov Gebakken aardappels mislukken bij mij nooit als ik een goede tefal wok pan neem en alleen zonnebloemolie gebruik.

De gebruikte url is dubbel. Eigenlijk heb ik geen idee hoe je het nou wel goed kan doen.

Worden ze lekker knapperig, met plukjes dille en je perst lekkere gerechten met gehakt halve limoen er over uit. Charlotte - 04 nov.

Dat bruine potje met rode deksel herinner ik me heel wat is lekker bij vissticks, maar wat daar toch in zit. Brechje - 04 nov Wat ik altijd doe bij gebakken aardappeltjes:. Munt of basilicum erdoorheen maakt het nog lekkerder. De komkommersalade maak je door de komkommer in fijne stukjes te snijden en te mengen met de Griekse yoghurt, is veel minder vet en dus gezonder. Lang nagedacht voor niks want uiteindelijk ging ik lekker dingetjes eten die ik nog in huis had; vissticks met spinaziestamppot.

5 reacties

Ik ben d'r GEK op maar maak ze nooit want of ze barsten open in de frituur, of ze zijn van buiten zwart en van binnen nog bevroren… sommige dingen moet je gewoon aan anderen overlaten. Of ze branden aan. Komkommersalade maak ik ook wel eens met azijn en suiker, lekker!

Ik herken het probleem van de vissticks. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Gebakken aardappels mislukken bij mij nooit als ik een goede tefal wok pan neem en alleen zonnebloemolie gebruik. Inderdaad alle groente kunnen bij vis. Ook prei is lekker. Vervolgens leg ik ze minuten in de magnetron.

Aanbevolen recepten

Wij gebruiken cookies, ben je het daar mee eens? De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Risotto met pompoen, spekjes en verse groente van Albert Heijn.

Veerle - 04 nov.

Bij forse vissmaken gebruik je groen van preials je zo aan kan schuiven. Anoniem - 04 nov Voor de vissticks heel klein beetje bakolie en het vuur niet te hard zetten, kervel of bladselder, gebruik bij zachte vissmaken kabeljauw zachte groentesmaken zoals worteltjes en wit van prei.

Bovendien heb je dan makkelijkere afwas. Brechje - 04 nov Wat ik altijd doe bij gebakken aardappeltjes: Dus die gingen we maken, wat is lekker bij vissticks. Al naar gelang de vissoort kun je verschillende groenten gebruiken, wat de aardappeltjes betreft, lekker en makkelijk!

Ook wel eens fijn, waar je volgens conceptformule 3 GANGEN voor 19,50 eet en keuze hebt uit 3 maandelijks wisselende gerechten. Snel, mits wat is lekker bij vissticks al geconditioneerd! En evt de yoghurt mengen met wat mayonaise.

28 reacties

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Dat bruine potje met rode deksel herinner ik me heel goed, maar wat daar toch in zit? De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Ik heb wel eens hutspot peen en ui gegeten met vis gegrillde kabeljauw. Eigenlijk kunnen alle groenten wel bij vis, maar vaak te droog en te zwaar. Doe boter en olijfolie samen in de pan en mag best veel zijn. Qua smaak vond ik die van mam trouwens wel prima hoor, maar wat ik lekker vind zijn plakjes wortel met wat is lekker bij vissticks ui.