Het sprookje van de dood marie claire van der bruggen

Geplaatst op: 17.01.2019

Het is een mooi en eerlijk verhaal dat angst voor de dood zowel bij kinderen als volwassenen wegneemt. Linda De Pinte, Belgie 27 februari Ik raad dit product aan.

Toegankelijk Praktisch toepasbaar Heldere boodschap Inspirerend.

Alles van Marie-Claire van der Bruggen. Ik raad iedereen het aan om te lezen en geef ook het als boektip door op mijn spirituele platvorm waar ik zit. Een mooi sprookje waarbij je inzicht krijgt, wie je bent en waar je vandaan komt.

Ik heb regelmatig met tranen in mijn ogen zitten lezen, wat een herkenning! Amsterdam 19 februari Dit komt wat onhandig op mij over in het verhaal. Heel fijn om te lezen , alledaagse zaken komen in een helder licht te staan.

Ze vindt het vooral heel belangrijk om zoveel mogelijk angst rondom het sterven en de dood proberen weg te nemen en mensen te helpen meer te genieten van het leven. Er vallen allemaal puzzelstukjes op zijn plek, als je hiervan uitgaat Wat als je zgn "vijand" niet in ziet wat hij met jou boven afgesproken heeft en wat als er geen enkele discussie mogelijk is met je "vijand"?

Amsterdam 19 februari Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee.

Ik zou willen dat iedereen dit boek zou lezen dan zou de wereld er een stuk anders uitzien! Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Ik geniet weer van kleine momentjes en ben zeker op weg om "Zielsgelukkig" te worden.
  • Lees het boekje, je zult verrukt worden door de eenvoud.!
  • Dun, in een keer uitgelezen.

Samenvatting

Daarna leert ze haar levensles pas. Goede kwaliteit invoel- en herkenbaar. Op zich wist ik het al wel, maar het was fijn en troostend om het me via dit boek weer te herinneren. Sprookjes lopen altijd goed af maar in het dagelijkse leven gebeurt dat zelden. In een soort van sprookjesvorm verteld.

Met harde kaft Afmetingen: Geeft duidelijkheid over hoe het kan zijn, maar ook rust als je met de dood in aanraking komt. Toegankelijk Heldere boodschap Inspirerend. Hier kan een mens alleen maar zielsgelukkig van worden. Michael Newton De zielenreis 22.

Specificaties

Deze ga ik doorschuiven naar mijn dochter van 8, die kan hier prima mee overweg! Meteen na het uitkomen van dit boekje, het Sprookje van de Dood, heb ik het op aanraden van mijn yoga lerares gelezen. Zelf als kind spiritueel bewust, is haar hoofdintentie met dit boek het wegnemen van de angst voor de dood en het zich als lezer weer herinneren van je hogere zelf en het 'thuis' waar we vandaan komen.

Het boek is een echt aanrader!!!

Toegankelijk Heldere boodschap Inspirerend Praktisch toepasbaar Verrassend. YvonneVanBoxtel Het zuiden 1 mei. Een grote stap op de weg in mijn eigen ontwikkeling Dit komt wat onhandig op mij over in het verhaal. Eindhoven 29 december Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden.

Hier kan een mens alleen maar zielsgelukkig van worden.

AnitaLink Beuningen 29 april Ik heb zo genoten van dit boekje en ben je hier ook meer dan dankbaar voor dat je dit met ons wou delen. Heel fijn om te lezen , alledaagse zaken komen in een helder licht te staan.

Een mooi sprookje livestream hoofdklasse hockey heren je inzicht krijgt, wie je bent en waar je vandaan komt.

Toegankelijk Praktisch toepasbaar Heldere boodschap Inspirerend. Dat viel even tegen. Marie-Claire van der Bruggen was zich als kind al bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen en waarin ze zich heel erg op haar gemak voelde.

Prachtig ben er nog steeds onder de indruk. Een prachtig mooi verhaal. Alsof we hier niet meer aan het doen zijn dan het spelen van een spelletje.

Het leest makkelijk weg. Door het lezen van "het sprookje" krijg ik weer innerlijke rust en weet en voel dat zijn ziel bij mij is. Ik heb zo genoten van dit boekje en ben je hier ook meer dan dankbaar voor dat je dit met ons wou delen. Samenvatting Het Sprookje van de dood is een inspirerend verhaal over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de Aarde gaat maken.

Een prachtig inspirerend boek dat je in n adem uitleest? Zij zit van boven steeds naar de aarde te kijken en krijgt steeds meer aantrekkingskracht tot de aarde. Dit zet mij dan weer aan het denken.