Echte mensen nieuw leven

Geplaatst op: 02.03.2019

Zoveel uitleg en extra's! Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam.

Naast de Bijbelteksten word er ook uitleg gegeven waar het Bijbeltekst om gaat en dit in het dagelijks leven kan toepassen. Een aanrader voor iedereen die wat meer van het geloof wilt leren, als je begint te lezen kan je bijna niet stoppen, boeiend en duidelijk. Niet goedkoop, maar wel een bijzonder waardevol bezit.

Diverse auteurs NBV Studiebijbel 82, Praktisch toepasbaar Heldere boodschap Overzichtelijk Volledig.

Deze cd-rom kun je als digitaal camping le grand bois rhone gebruiken om woorden te zoeken of teksten te vergelijken. Op deze manier valt er veel meer uit de bijbel te halen, echte mensen nieuw leven. Het is nu allemaal veel duidelijker en ook overzichtelijker en vooral de uitleg is zeer begrijpelijk!

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Aan de uitgave is een cd-rom toegevoegd waarop de Bijbeltekst van 'Het Boek'!

Die editie is nu geactualiseerd en 'gereviseerd', vandaar de titel 'Het nieuwe Leven'.
  • Het is het zeker waard!!!
  • Bloem16 5 september Ik raad dit product aan. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Samenvatting

Gemakkelijk om te bestellen ,ook van uit Belgie snelle afhandeling super tevreden. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Jacqueline Katwijk 20 oktober Reviews Schrijf een review. Fijne vertaling en praktisch toepasbaar.

  • De commentaren in dit boek zijn stuk voor stuk inspirerend, leerrijk en getuigen van begrip en doorgronding van de Bijbel.
  • Deze Bijbel is voor iedereen een zeer goede investering, zowel nieuwe kerkbezoekers die net tot geloof komen als mensen die al jaren lid zijn van een gemeente.

Ik vind dit boek zeer inspirerend. Naast de Bijbelteksten word er ook uitleg gegeven waar het Bijbeltekst om gaat en dit in het dagelijks leven kan toepassen. Ik dank onze God om het Woord op die manier naar ons te hebben toegebracht. Toegankelijk Heldere boodschap Inspirerend Praktisch toepasbaar. De versen zijn in begrijpelijk nederlands geschreven. Al met al een ideale studiebijbel, echte mensen nieuw leven.

Recensie(s)

Fijne vertaling en praktisch toepasbaar. De versen zijn in begrijpelijk nederlands geschreven. Van personen in de Bijbel is er een persoonsbeschrijving; er zijn landkaarten, informatieblokken en 21 artikelen gericht op geestelijke groei en ook op persoonlijk geloof. Van sommige boeken kan je zeggen, ik heb het gelezen, maar in dit boek raak je niet uitgelezen.

Echte mensen nieuw leven versen zijn in begrijpelijk nederlands geschreven. Samenvatting Het nieuwe leven 1e druk is een boek van Diverse auteurs uitgegeven bij Jongbloed. Iedereen die een bijbel heeft zou dit boek erbij moeten hebben, wat heel begrijpelijke taal is voor "een beginner". Praktisch toepasbaar Heldere boodschap Overzichtelijk Volledig, echte mensen nieuw leven.

De bijbelvertaling is dat van "Het Boek", dan snap je pas echt wat er eigenlijk in de bijbel bedoelt wordt. Heldere boodschap Inspirerend Praktisch toepasbaar Toegankelijk! Op deze manier valt er veel meer uit de bijbel te halen.

Bekijk ook

Helpt je om de achtergrond van het verhaal of de bijbeltekst te begrijpen en om hetgeen je hebt gelezen praktisch toe te passen op je eigen leven!! Ik vond het wel even ingewikkeld hoe ik alles precies moest lezen. Het is een bijbel met uiteg over ieder vers.

  • Meetjesland Apeldoorn 22 oktober Ik raad dit product aan.
  • Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.
  • Iedereen die een bijbel heeft zou dit boek erbij moeten hebben, dan snap je pas echt wat er eigenlijk in de bijbel bedoelt wordt.
  • Ik vond het wel even ingewikkeld hoe ik alles precies moest lezen.

Zoveel uitleg en extra's! Helpt je om de achtergrond van het verhaal of de bijbeltekst te begrijpen en om hetgeen je hebt gelezen praktisch toe te passen op je eigen leven!.

Het is het zeker waard!!. Duidelijke eenvoudige uitleg van de echte mensen nieuw leven. Toon meer Toon minder. Gemakkelijk om te bestellen ,ook van uit Belgie snelle afhandeling super tevreden.

Elza21 Den Grieks restaurant lommel belgie 10 juni Ik raad dit product aan. Foxybaby Alphen aan den Rijn 9 mei Ik raad dit product aan, echte mensen nieuw leven. Meetjesland Apeldoorn 22 oktober Ik raad dit product aan. Ik dank onze God om het Woord op die manier naar ons te hebben toegebracht.

Navigatiemenu

Diverse auteurs Roodletterbijbel - Het nieuwe Leven 79, Diverse auteurs Het Boek 29, In winkelwagen Op verlanglijstje.

DekkerTromop 28 mei Ik raad dit product aan.

Overzichtelijk Praktisch toepasbaar Heldere boodschap Volledig. Beste micshesha, De gebruikte lettergrootte is de standaard grootte van boeken. Toegankelijk Heldere boodschap Inspirerend Praktisch toepasbaar aansprekend.

Praktisch toepasbaar Heldere boodschap Overzichtelijk.