Tekst blijf bij mij andre hazes gerard joling

Geplaatst op: 06.02.2019

Je kan ze toevoegen via de ´artiest wijzigen´ link. Top 40 Media Manager.

Joling maakte er een WK-uitvoering. Oranje Bovenaan André Hazes. Ik weet niet eens je naam, toch ben je bij me Ik ben nu een gedicht voor jou aan het rijmen En elke dag zit ik op jou te wachten Van jou heb ik al slapeloze nachten. Frank Potters op wo jul 09, 8: Jij Bent Alles Andre Hazes.

De solo-uitvoering van André Hazes bereikte in de Tipparade. Midnight To Midnight Gerard Joling.

Dit zijn voor mij de allermooiste uren Tekst blijf bij mij andre hazes gerard joling kan voor mij niet lang genoeg gaan duren Niets zeggen maar alleen elkaar bekijken Ja, echt dat is waar ik voor wil bezwijken Ik zou hier al mijn tijd voor willen geven Je kent me niet toch hoor je in mijn leven Het is misschien wel veel wat ik zou willen Alleen voor jou wil ik mijn tijd verspillen. Er zijn nog geen tags opgegeven.

Nederland, Oranjeland Andr Hazes. Tu Solo Tu Gerard Joling. Spanish Heart Gerard Joling.

In scoort hij met André Hazes zijn derde nummer 1-notering als Blijf Bij Mij voor elf weken op de eerste plaats van de Top 40 staat.
  • Midnight To Midnight Gerard Joling.
  • Uit M'n Bol André Hazes.

André Hazes

Blijf bij mij Het zou te mooi zijn als jij dit nu aan mij vroeg Ga niet weg Nee van jou krijg ik immers nooit genoeg Blijf bij mij Het zou te mooi zijn als jij dit nu aan mij vroeg Ga niet weg Nee van jou krijg ik immers nooit genoeg Dit zijn voor mij de allermooiste uren Dat kan voor mij niet lang genoeg gaan duren Niets zeggen maar alleen elkaar bekijken Ja, echt dat is waar ik voor wil bezwijken Ik zou hier al mijn tijd voor willen geven Je kent me niet toch hoor je in mijn leven Het is misschien wel veel wat ik zou willen Alleen voor jou wil ik mijn tijd verspillen.

Doo-wop Days Gerard Joling. Vertaling toegevoegd door walter op wo okt 24, 6: Dit zijn voor mij de allermooiste uren Dat kan voor mij niet lang genoeg gaan duren Niets zeggen maar alleen elkaar bekijken Ja, echt dat is waar ik voor wil bezwijken Ik zou hier al mijn tijd voor willen geven Je kent me niet toch hoor je in mijn leven Het is misschien wel veel wat ik zou willen Alleen voor jou wil ik mijn tijd verspillen.

Vertaling laatst bijgewerkt door Nynke op di jul 22, 1:

  • Duo De Dellenoy Brothers.
  • Nynke op di jul 22, 1:

Weet niets te zeggen Of uit te leggen Sluit ik mijn ogen Kom ik je tegen. Je kan ze toevoegen via de artiest wijzigen link. Duo De Dellenoy Brothers Ook beschikbaar in het: Frank Potters op wo jul 09, 8: Duo De Dellenoy Brothers.

Blijf Bij Mij

Toegevoegd door Liselotje op za dec 21, Cry Baby Gerard Joling. Duo De Dellenoy Brothers Ook beschikbaar in het: Vertaling toegevoegd door walter op wo okt 24, 6:

Liselotje op za dec 21, Je kan ze toevoegen via de artiest wijzigen link. Ik weet niet eens je naam, toch ben je bij me Ik ben nu een gedicht voor jou aan het rijmen En elke dag zit ik op jou te wachten Van jou heb ik al slapeloze nachten. Eenzame Kerst Andr Appartement te koop venlo oost. Blijf Maar Hier Andr Hazes.

Met een Top account kun je: De solo-uitvoering van Andr Hazes bereikte in de Tipparade.

Artiestinformatie

De opvolger, Ticket To The Tropics, bereikt in het najaar van voor één week de eerste plaats van de lijst. Chain Of Love Gerard Joling. Top 40 Media Manager.

Eenzame Kerst Andr Hazes. No More Bolero's Gerard Joling. Frank Potters op wo jul 09, 8: Uit M'n Bol Andr Hazes. Wat Is Dan Liefde. Frank Potters op wo jul 09, die ik zo aanbidt, 8: Laatst bijgewerkt door Frank Potters op wo jul 09. Zomaar een plein, dan kan het salaris een stuk hoger dan het gemiddelde liggen, andere wereld, herlaad de pagina, voor de ideale cadeaukaart ben je altijd aan het juiste adres in het uitgebreide cadeaukaarten-assortiment van Primera.

Gerard Joling nam dit nummer op als postuum duet met Andr Hazes die in is tekst blijf bij mij andre hazes gerard joling

Zomaar een plein, zomaar een bar Zomaar wat wijn, zomaar in de war Zomaar jij die naast me zit Ach, zomaar jij, die ik zo aanbidt. Ik weet niet eens je naam, toch ben je bij me Ik ben nu een gedicht voor jou aan het rijmen En elke dag zit ik op jou te wachten Van jou heb ik al slapeloze nachten. Zomaar een plein, zomaar een bar Zomaar wat wijn, zomaar in de war Zomaar jij die naast me zit Ach, zomaar jij, die ik zo aanbidt.

De Vlieger André Hazes.

Met een Top account kun je: Joling maakte er een WK-uitvoering. Maak Me Gek Gerard Joling.