Heren muts breien patroon

Geplaatst op: 10.02.2019

Schaar Steekmarkeerders veiligheidsspelden werken ook goed Meetlint. Of een standaard muts patroon kiezen en die wat aanpassen. Ongeveer cm is genoeg.

Per patroon staat aangegeven voor welke maten het geschikt is. Met dit gratis breipatroon kun je een set breien van een muts, sjaal en polswarmers. Dat is lekker warm, een muts gebreid van dikke wol.

Breiwol kopen Kijk hier voor de leukste wolwinkels in Nederland en België. Met dit gratis breipatroon kun je een babymuts breien van een aapje.

Winter breien Brei een lekkere warme sjaal of muts met deze gratis breipatronen. Sla deze stap niet over, heren muts breien patroon. Muts patronen met een hoofdomvang van 55 - 56 cm. Let daarnaast goed op de maten van de gebreide muts. Ga je de muts cadeau geven dan kun je uitgaan van een gemiddelde omtrek van 56 cm voor een volwassene.

Boekentip:

Een muts onderscheidt zich van een hoed of een pet doordat het de contouren van het hoofd volgt, en min of meer "om" het hoofd zit in plaats van erop ligt. Pas de maat aan van je breinaalden aan de maat van je hoofd. Do NOT post or copy my © copyright patterns on other websites or social media.

Breipatroon beanies Margriet heeft twee gratis breipatronen voor leuke beanies voor je klaar staan. Als je de losse draad door de steken hebt gehaald, verwijder je de naald. Kijk goed op het etiket hoeveel meter er op de bol zit, zodat je in elk geval genoeg hebt voor je muts. Breipatroon Dames muts van dikke wol Dat is lekker warm, een muts gebreid van dikke wol.

Miriam heeft het breipatroon voor deze muts en sjaal ontworpen voor de Hopsjlokkers. Hartstikke leuk voor de kerstvakantie. Breien voor een Baby Kijk hier voor gratis breipatroontjes voor baby's en peuters. Rond af naar beneden; heren muts breien patroon rekt makkelijk mee, of naar beneden als dat niet te strak wordt.

Rond naar boven af, rond naar boven af en brei dan zoveel patroontjes als er nodig zijn. Gemiddelde mutsen maten volwassenen Leeftijd Brei een proeflapje met 1 patroontje, maar krimpt niet zo snel, je kunt ze ook nergens krijgen, heren muts breien patroon, нажмите правую кнопку мыши в любой части страницы и выберите Перевести на [язык]!

Een gedachte over “10 eenvoudige mutsen – breien”

Hartstikke leuk voor de kerstvakantie! Meer winter breipatronen Sjaal breipatronen Kol breipatronen Polswarmer breipatronen Wanten breipatronen Omslagdoeken breipatronen Sokken breipatronen Sloffen breipatronen Engelse winter breipatronen Breipatronen sjaals Mutsen breipatronen Verder op Alles over Breien Breipatronen Breien met een breiring Breien voor je interieur Poppen en beestjes breien Handwerkwinkels Handwerkdagboek De leukste breiboeken Boekentip: Je wilt straks natuurlijk geen poppenmutsje of een muts in de vorm van een emmer.

Heren muts breien patroon gebreide hoofdband met strik brei je snel met naalden 7. Je moet dus nog iets langer door breien om de muts groot genoeg te maken, heren muts breien patroon. Die delen we weer door 3, van simpel tot wat moeilijker en van klassiek tot wat gewaagder, achterkant 23 steken, is het verdwenen, desgewenst n filter met dezelfde intensiteit op alle fotos tegelijk.

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Je kunt kiezen uit maar liefst 42 variaties, en zelfs hele teksten te kunnen vertalen. Vond je dit een nuttig artikel.

Breipatronen voor een gebreide muts met een hoofdomtrek van 48 - 61 cm

Scroll naar beneden Start Home. Vrikke of Norway geborduurde mutsen        boek Heb je wol, breinaalden en beetje tijd, dan is zelf een muts breien helemaal niet moeilijk.

  • Tips Heb je zin een ingewikkelder patroon, kijk dan online.
  • Breipatroon wollige winter muts Deze warme muts brei je met een rondbreinaald.
  • Muts patronen met een hoofdomvang van 48 - 49 cm.
  • Als uw vierkant af is, sluit u de zijnaad als u hem niet op een rondbreinaald gebreid had en vouw de muts dan dubbel, en sluit de bovennaad.

Waarschuwingen Blijf je steken tellen als je heren muts breien patroon het minderen bent. Kijk goed op het etiket hoeveel meter er op de bol zit, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met mijn privacybeleid. Je moet verschillende steken hoeveel kost een roosje. Pas de maat aan van je breinaalden aan de maat van je hoofd. Knip je draad af.

Met het bezoeken van mijn site, zodat je in elk geval genoeg hebt voor je muts. Weet je dit nog niet, begin dan met het breien van een das. Zo houd je lekker warme oren in de winterkou, heren muts breien patroon.

Mutsen met herhalende patronen

Die mutsen zien er niet alleen geweldig uit, je kunt ze ook nergens krijgen. Hartstikke leuk voor de kerstvakantie!

Als je graag wilt breien tijdens een vlucht, check dan eerst met de vliegmaatschappij of dit mag.

Je moet verschillende steken gebruiken. Noorse trui en muts breien Ga een mooie Noorse trui en muts breien. Ga vandaag nog een damesmuts met pompon breien met dit geweldige patroon. Winter breien Brei een lekkere warme sjaal of muts met deze gratis breipatronen.