Filmpjes downloaden van facebook app

Geplaatst op: 10.02.2019

Video Grabber, hoeft u geen lid te worden, registratie te voltooien of andere kosten te betalen voor het gebruik van Downvids. Stel eventueel je browser zo in dat advertenties worden geblokkeerd. Als de video klaar is klik je op de kolom "Type" om de lijst te sorteren op bestandstype.

Bovendien kunt u niet alleen het gewenste videoformaat selecteren, maar ook de resolutie instellen van p tot p. Volg de stappen in dit artikel om een willekeurige video te kunnen downloaden van Facebook, zelfs als het gaat om een privé-video!

Heb je een filmpje op Facebook gevonden dat je graag wilt bewaren? Volg simpelweg de volgende stappen. De video zal nu snel worden gedownload.

Online Methode-Downvids Video Grabber, registratie te voltooien of andere kosten te betalen voor het gebruik van Downvids, dus dat gold ook voor de dagschotel). Deze online toepassing hoeft u niet op uw PC te installeren en is volledig gratis.

Plak de URL van de Facebookvideo in de adresbalk. Klik met je rechtermuisknop op de downloadlink. Facebook-video's downloaden Domaine la chapelle en correze zoover Facebook-video's downloaden Heb filmpjes downloaden van facebook app een filmpje op Facebook gevonden dat je graag wilt bewaren. Klik met je rechtermuisknop op de video.

Wil je de video overzetten naar je telefoon zodat je het op een later tijdstip kunt bekijken? Vond je dit een nuttig artikel? Plak de URL van de Facebookvideo in de adresbalk.
  • Nu opent een lijst met alle items op de huidige webpagina.
  • Facebook video's gratis downloaden In dit artikel:

Bekijk ook

Je hebt het hulpprogramma "Chrome Web Developer" nodig om de koppeling naar de privé-video te vinden. Facebook-video's downloaden Privé Facebook-video's downloaden. Chrome is een gratis browser die je kunt downloaden van Google.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. De sites worden betaald door advertenties, dus er staan vaak nep-downloadknoppen op de sites.

  • Om de video te laten verschijnen zul je de video van begin tot eind moeten afspelen in het Facebook-venster. Je hebt het hulpprogramma "Chrome Web Developer" nodig om de koppeling naar de privé-video te vinden.
  • Selecteer het door u gewenste formaat en wacht tot het proces is voltooid. De video opent als het goed is in zijn eigen venster.

Open Facebook in Google Chrome. De video zal nu snel worden gedownload. Cookies maken wikiHow beter. Klik met je rechtermuisknop op het adres van de video in de kolom "Name". Bovendien kunt u niet alleen het gewenste videoformaat selecteren, maar ook de resolutie instellen van p tot p.

Video's van Facebook opslaan

Je kunt ook de video laden en dan de URL adres kopiëren uit de adresbalk van de browser. Klik met je rechtermuisknop op de downloadlink. Het kan zijn dat je dit een aantal keer moet doen voordat de video verschijnt.

Kopieer de websitelink filmpjes downloaden van facebook app Facebook voor de video die u wilt downloaden. Plaats een Reactie 0 Voer uw naam in. Chrome is een gratis browser die je kunt downloaden van Google! Op deze manier kun je makkelijker navigeren. Als u naar wens de video offline wilt bekijken op andere toestellen, kan deze Facebook video downloader dat probleemloos doen.

Het delen/verzenden of evt. opslaan, van één van Mijn eigen- of YouTube Filmpjes

Nu opent een lijst met alle items op de huidige webpagina. Ga naar een website waarmee je video's op Facebook kunt downloaden. Ga met je muis over "Extra" en selecteer vervolgens "Hulpprogramma's voor ontwikkelaars". Speel de video af.

Klik op de downloadknop rechts naast het tekstveld. Selecteer het door u mariska van der klis formaat en wacht tot het proces is voltooid.

Voer hier uw beoordeling in. Plak de URL van de Facebookvideo in de adresbalk. Over dit artikel Categorien: Facebook-video's downloaden Priv Facebook-video's downloaden?

Als er geen host staat vermeld wordt de video gehost door Facebook zelf, filmpjes downloaden van facebook app. Chrome is een gratis browser die je kunt downloaden van Google.

Hoe u Facebook video’s download

Makkelijke Wijzen voor he Downloaden van Facebook Videos. Tips Je hebt altijd een afspeelprogramma nodig dat het formaat van de video ondersteunt. Nu kun je het bestand een naam naar keuze geven en instellen op welke locatie je het wilt bewaren. De filmpjes op Facebook worden vaak gehost door andere websites, maar het kan ook worden gehost door Facebook.

Laatst bijgewerkt op Dit zijn de populairdere sites om video's van Facebook te downloaden: Facebook-video's downloaden Priv Facebook-video's downloaden Heb je een filmpje op Facebook gevonden dat je graag wilt bewaren. Nu kun je het bestand een filmpjes downloaden van facebook app naar keuze geven en instellen op welke locatie je het wilt bewaren.