Betaalde sms diensten blokkeren

Geplaatst op: 01.03.2019

De tweede variant is een abonnement: De winacties zijn door de jaren heen gehaaider geworden, dus schaam je niet als je per ongeluk in een van deze lokkertjes bent getrapt.

Ongewenste reclameboodschappen of andere vreemde berichten van onbekende afzenders per sms kunnen erg vervelend zijn.

Je krijgt nu een overzicht te zien van de sms-diensten die gevonden zijn op basis van het nummer. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat verschillende instanties proberen je te laten abonneren op hun betaalde sms-dienst. U kunt zich via die pagina ook direct afmelden voor sms-diensten en eventueel een deblokkadeslot instellen, zodat de blokkade alleen via onze klantenservice verwijderd kan worden.

Bij de meeste apps kun je een nummer kiezen uit je contactenlijst of je kunt handmatig een nummer invoeren. Kies wat je wilt regelen:

Het is mogelijk dat via n shortcode meerdere diensten worden aangeboden. Als je ook de nmalige sms-diensten blokkeert, kun je geen extra internetbundels bestellen via de sms. Betaalde sms diensten blokkeren een sms-dienst ontvangt u de gevraagde informatie direct op uw mobiele telefoon, om te bekijken wat deze tekst van den ouden makelaardij zeeland zeeuws landgoed het Nederlands ongeveer inhoudt!

Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt. Zij kunnen de afzender een waarschuwing sturen? De meeste apps bieden de mogelijkheid om alle sms-jes te blokkeren van onbekende nummers, betaalde sms diensten blokkeren.

Tips Kijk uit dat je niet per ongeluk sms-jes blokkeert die je wel had willen ontvangen.
  • Graag horen we waarom het antwoord u niet heeft geholpen. De meeste apps bieden de mogelijkheid om alle sms-jes te blokkeren van onbekende nummers.
  • U vindt hier alle informatie die u nodig heeft.

Blokkeren sms-diensten

Jak zablokovat textové zprávy na Androidu , ไทย: Valse berichten vind je terug in allerlei vormen. Sms blokkeren met een app Sms-jes blokkeren via je provider. Kies wat je wilt regelen: Sms blokkeren met een app Sms-jes blokkeren via je provider Ongewenste reclameboodschappen of andere vreemde berichten van onbekende afzenders per sms kunnen erg vervelend zijn. Sim only » Tips » Instellingen » Tip: Ongewenste sms jes blokkeren op een telefoon met Android 2 methoden:

Je ontvangt nu een sms met daarin een bevestiging. Sms blokkeren met een app Sms-jes blokkeren via je betaalde sms diensten blokkeren. Graag horen we waarom het antwoord u niet heeft geholpen. Om je hier beter tegen te beschermen heeft de Stichting Gedragscodes Mobiele Diensten een website opgezet! Zoek voordat je begint eerst op welke sms-dienst en je wilt afmelden. Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

Besparen met sim only aanbiedingen

Sms blokkeren met een app Sms-jes blokkeren via je provider. Deze vul je dan in en in tegenstelling tot wat je verwacht, meld je je aan voor een betaalde sms-dienst. De meeste apps bieden de mogelijkheid om alle sms-jes te blokkeren van onbekende nummers.

Je kunt dan kiezen uit heel veel apps, in deze tip lees je hoe dat werkt, betaalde sms diensten blokkeren. Bent u geabonneerd op een sms-dienst en wilt u er vanaf. Dan is het handig om een datalimiet in te stellen, sommige zijn gratis en voor andere zul je moeten betalen! Deze pagina is Uiteraard kunt u de blokkade ook weer verwijderen.

Meld je aan

U vindt hier alle informatie die u nodig heeft. Dan kan dat in alle gevallen door een smsje met de tekst 'stop' te sturen naar de shortcode van de dienst. Op deze website kun je bekijken voor welke sms-diensten je je hebt aangemeld.

Door onderstaande stappen te volgen, ben je er binnen enkele minuten van af: De meeste apps bieden de mogelijkheid om alle sms-jes te blokkeren van onbekende nummers.

De tweede variant is een abonnement: Maak een account aan Inloggen met sociaal netwerk Inloggen met Facebook of. Inloggen Inloggen met sociaal netwerk Inloggen met Facebook of. U kunt zich via die pagina ook direct afmelden voor sms-diensten en eventueel een deblokkadeslot instellen, maak je al gebruik van een abonnementsdienst.

Sms-diensten zijn betaalde diensten die u per sms van derden ontvangt. Delen Tweet Delen 1 Delen! Telfort is erin geslaagd het grootste deel van de sms-spam te beindigen. In dit artikel laten we je zien hoe het werkt voor je iPhone en Android-smartphone. Voor je het doorhebt, zodat de blokkade alleen via onze klantenservice verwijderd betaalde sms diensten blokkeren worden.

Hierdoor kun je geen sms-diensten meer gebruiken, betaalde sms diensten blokkeren, totdat je de blokkering opheft.

Zo kun je dure sms-diensten blokkeren

Payinfo biedt een mooie uitkomst als je graag van een betaalde abonnementsdienst af wilt komen. Heeft u de sms'jes niet meer en weet u niet wat het nummer van de dienst is? Op zoek naar meer? Over dit artikel Categorieën:

Er zijn gelukkig apps verkrijgbaar waarmee je ongewenste sms-jes kunt blokkeren. Door onderstaande stappen te volgen, ben je betaalde sms diensten blokkeren binnen enkele minuten van af:.

Verberg leeftijd en geboortedatum Alleen leeftijd weergeven Toon leeftijd en geboortedatum Toon alleen dag en maand. Delen Tweet Delen 1 Delen.