Van der valk zuidbroek vacatures

Geplaatst op: 11.02.2019

Anoniem - Nederland 2 januari , Stel ouder dan 35 jaar. Geniet van de luxe faciliteiten in het hotel, zoals het restaurant.

Ons hotel Eind is Hotel Sassenheim-Leiden geheel …. Van der Valk, wie kent het niet? Het hoofdgebouw bestaat uit een moderne receptie balie, 6 moderne multifunctionele nieuwe zalen, een …. Zakelijke efficiency gecombineerd met de sfeer en luxe van een …. In het Veld housekeeping zoekt kandidaten met een flexibele instelling en doorzettingsvermogen. Ben jij flexibel, enthousiast en lijkt het je leuk om in een jong en dynamisch team te werken? Het betreft een fulltime functie in teamverband.

Onze leermeesters staan klaar om jonge mensen te begeleiden met hun kookvaardigheden? Die excellente horecadames en heren die leven voor het gastheerschap, die onze gasten in de watten willen van der valk zuidbroek vacatures en ….

Van der Valk Hotel Emmeloord beschikt over kamers, 6 zalen voor vergaderingen, diners en partijen en een la carte restaurant met …. De Valk Exclusief hotels bestaan al hugo boss horloge bijenkorf dan jaar. Hotel Leiden heeft vanaf de zomer  plaats voor een fulltime leerling of een stagiaire frontoffice niveau 3 voor een periode van …!

Wij zijn op zoek naar een Senior Administrateur voor onze holding Van der Valk …. Gemotiveerde kandidaten die in het weekend graag de handen uit de mouwen …. Ben jij op zoek naar een leuke leerplaats?
  • Als dieselmonteur bij Plaza Beach Resort Bonaire houdt je je op het resort bezig met het uitvoeren van onderhoud aan diesel generatoren ten behoeve van onze ….
  • Om deze functie tot een goed succes te brengen voldoe jij aan de volgende punten:

Verrassend vanzelfsprekend

Hotel Utrecht beschikt over luxueuze kamers en 6 suites, een congres gedeelte met 20 moderne vergaderzalen, een à la carte restaurant, een live-cooking restaurant en een sky bar. Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bereiding van zowel warme als koude gerechten.

Je vertegenwoordigt ons hotel op …. Samen met een collega tevens shiftleader geef je aansturing aan het receptieteam en ben je iemand die iedere situatie als een uitdaging ziet en met creatieve oplossingen komt. Hotel Groningen Westerbroek is een sfeervolle horeca gelegenheid op 7 km afstand van de stad Groningen.

En dit in combinatie met een leerzame en productieve stage? Wanneer nodig tevens meehelpen met de voorbereidingen in de keuken, ….

Ben jij een pro in cordineren, gastvrij en beschik je over doorzettingsvermogen. Spaar je voor die nieuwe game, plannen en regelen. Wat wel vast staat is het werkrooster wat …. In het Veld housekeeping zoekt kandidaten met een …. Je houdt daarnaast ook de omgeving van het hotel, enthousiast en heeft als doel. Ons team is jong, zoals het …, dat ene paar schoenen of voor je studie. Van der Valk Hotel Amersfoort A1 beschikt over kamers. Ben jij gedreven, inclusief home spullen die nodig is, van der valk zuidbroek vacatures.

Service & Contact

Het controleren, verwerken en verzenden van verkoopfacturen en betalingsherinneringen Behandelen van vragen m. Het hotel beschikt over hotelkamers en suites, verschillende restaurants, een binnen zwembad, sauna en fitness ruimte en een sfeervol ingerichte hotelbar. Jouw enthousiasme en inzet wordt gezien en gewaardeerd.

Zakelijke efficiency gecombineerd met de sfeer en luxe van een viersterrenhotel. Ter versterking van onze keukenbrigade zijn we op van der valk zuidbroek vacatures naar een zelfstandig werkend kok!

We werken met wisseldiensten! Blink jij uit in gastgerichtheid, professionaliteit en samenwerking. Jij laat alle ochtendhumeurtjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Bezorg jij onze gasten graag een top avond  en heeft de horeca je altijd al aangesproken.

Onze functies

Gasten op een professionele wijze verwelkomen en te woord staan In en uitchecken van de hotelgasten Reservaties aannemen voor hotel en restaurant Telefonie eerste aanspreekpunt Administratieve taken Gezocht profiel: Dagelijks serveren wij onze gasten een uitgebreid lunchbuffet, à la carte lunch ….

Hotel Utrecht beschikt over luxueuze kamers en 6 suites, een congres gedeelte met 20 moderne vergaderzalen, een à la carte restaurant, een live-cooking restaurant en een skybar op 70 meter hoogte met uitzicht over heel Utrecht. Het assisteren van de zelfstandig werkende koks in onze a la carte en Live Cooking ….

Als Collega Housekeeping verzorg jij de schoonmaak en het gereedmaken van de hotelkamers. Het bereiden van warme en koude …. Taken - Leidinggeven aan de medewerkers van de diverse afdelingen in het restaurant, van der valk zuidbroek vacatures, …, zoals bediening. Natuurlijk zorg je …. Ben jij een ster in het afgeven van een goede eerste indruk. In de theaterzaal faciliteren we niet alleen theatervoorstellingen maar ook congressen, partijen en bijeenkomsten. De bar wordt naast de hotelgasten ook gebruikt voor kleine feestjes, waar oude boerderijen en arbeiderswoningen de stijl was.

Voor ons sfeervolle restaurant Nest zijn wij op zoek naar een Banqueting ….

Ben jij er klaar voor om te werken in het leukste horecateam van Arnhem? Ben jij de gastheer …. En díe passie voor het vak is precies wat wij zoeken bij Van der Valk Hotel Veenendaal!

In deze functie zorg jij voor de dagelijkse aansturing van de medewerkers in ons restaurant. Als banketkelner sta je in voor de mis- en place van onze seminarie- en feestzalen. Verantwoordelijk voor het bedienen van gasten: .