Patroon a lijn rok kind

Geplaatst op: 02.03.2019

En nou maar hopen dat je nog veel van die mooie stofjes kunt vinden! Naaipatronen slabbetjes en spuugdoekjes, Engelse patronen. Ik vind het niet meteen terug..

Anoniem 18 november om Misschien wel veel simpeler. Stella 26 maart om Ik ga 'm zo proberen. Teken nu een kwart cirkel met een straal van 52 cm en met als centrum de rechte hoek van het papier. Het is een goed model voor mij!

En wat is ie mooi geworden, patroon a lijn rok kind. Lots of Lilytwee keer? Naaipatroon rimpel rokje Met dit patroon en de uitleg van Mina Dotter kun je rimpelrokjes met elastiek naaien voor meisjes van 2 tot 12 jaar. Keer de voering met de goede kant naar buiten. Ik vind het niet meteen terug. Op die manier kan de rits in de zijkant.

Nieuwere post Oudere post Homepage.
  • Naaipatronen Baby Kijk hier voor gratis naaipatroontjes voor baby's en peuters.
  • Kan dit terug geplaatst worden aub, want ik heb mijn stof al geknipt en kan niet meer verder: Anoniem 21 mei om

Gratis naaipatronen babykleding / kinderkleding maat 56 t/m 170

Anoniem 5 maart om Ook hier net een kleedje gemaakt met jouw patroon en tutorial. Maar daar ligt dat A-lijn patroon weer. En wat is een praktische manier om dat te doen?

Bedankt voor het heeeeeel duidelijke patroon.

Hartelijke groet, Linda http: Ik hb al een ander mooi stofje gezien. Made by Alda 24 november om Ik heb er ook al wel tientallen gemaakt uit jouw patroon Rika 25 maart om Bedankt voor je duidelijk patroon.

Toska 15 september om. Dankjewel voor het supermakkelijke patroon.

Boekentip:

Leg die Betere Ik maar het zwijgen op, en laat de Beste Ik winnen. Moet ik dan nog een maat groter, of valt deze jurk gewoon heel kort? Gratis naaipatroon A-lijn jurkje.

Dank je wel voor het mooie patroon. Het kriebelt al om een volgend te maken, patroon a lijn rok kind. Leg die Betere Ik maar het zwijgen op, en laat de Beste Ik winnen. Vandaag maakte ik mijn versie van dit leuke patroontje! En onze 1 jarige heft een superleuke feestjurk voor haar verjaardag.

Waar heeft ze het eigenlijk over …

Bedankt voor het patroon dat kant en klaar uit de printer komt! Vorige week was er de bloemetjes a-lijn, nu is er de polkadot a-lijn. Anoniem 20 mei om Beste Camille, Ik was op zoek naar een patroon voor een cirkelrok en kwam uw leuke blog tegen.

Omdat het jurkje gemaakt is van katoen wat niet rekt en om toch een goede pasvorm te krijgen wordt er gebruik gemaakt van elastiek met knoopjes.

Teunie 21 september om Multivroon laat zien hoe je een universeel rokjes patroon kunt maken en hoe je dit patroon kunt gebruiken om rokjes van te maken, patroon a lijn rok kind. Gaat dit nog komen of moet ik dit zelf voor elkaar zien te krijgen. Is er een reden dat jij een verklaring afleggen bij politie centimeter gebruikt.

Anoniem 1 mei om Bedankt voor het patroontje!? Heb je een leuk stofje liggen, dan maak je er zo een super zwierig rokje van voor een 3 tot 6 jarige. Kwestie van d A-lijn-manier uit te dokteren.

Veritas shop

Anoniem 11 juni om Stella 26 maart om Hilde home een knappe variant! En omdat ik dat zo'n mooie stof vond.

Nowelja 16 oktober om Kan ik dit toch gewoon doen of gaat de knoop dan steeds los als ze het jurkje aan heeft. Ik kan een leuk jurkje voor mijn kleine nichtje maken.