Amandelen verwijderen kind eten

Geplaatst op: 10.02.2019

Hopelijk krijg je wel genoeg vocht binnen. Vooral 'snachts en als je 'sochtends wakker wordt.

Laurens , Davy , Van de in de vroege morgen stond ik opnieuw al over te geven van de pijn, omdat er een etterlaag gevormd wordt op de wonden. Wel ben ik nog wat moe, dus blijf nog lekker even thuis voordat ik weer aan de slag ga.

Dit is ook logisch want je hebt 2 open wonden achter in je keel zitten. Ondertussen ben ik 26 Jaar en is er eindelijk besloten om mijn keelamandelen te laten verwijderen! Na 6 weken bij de huisarts geweest ivm het gevoel dat er een haar achterin de mond zat.

Gewoon een ondraaglijke pijn. Ik moet er wel bij vermelden dat ik totaal geen complicaties of narigheid heb gehad, amandelen verwijderen kind eten.

Totdat ik terug kwam op de afdeling, volgens de arts waren het grote en vieze amandelen, bloed stroomde uit me mond. De operatie verliep probleemloos, en ruim het op. Vanmiddag een banaan en s avonds zelfs twee boterhammen. Direct weer naar de ok om te worden geholpen.

Ik was na 3 dagen al gestopt met ijswater en na 1 dag al met ijsjes.

VIVA nieuwsbrief

Eerste dag na operatie ging prima. Carmencita dinsdag 17 mei Operatie is goed verlopen, alleen de klemmen hebben ze er hardhandig uitgehaald, waardoor ik veel in mijn mond kapot heb.

De operatie zelf ging snel en met 3 uur stond ik weer buiten. Kinderen van zeven jaar en ouder krijgen dan ook minder vaak keelontstekingen dan jongere kinderen.

Ik wist dat ik zoveel mogelijk ijswater moest drinken, maar de pijn bij het slikken was echt afschuwelijk. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

  • Heb heel veel overgegeven en zakte daarna elke keer weer weg. Nu is het dinsdag en deze dag viel erg tegen, praten doet pijn en m'n eetlust is ook ver weg te zoeken.
  • Nicle ,

Veel brandende pijn aan een kant, ik kreeg zetpillen en diclofenac. In een kindvriendelijk ziekenhuis:. Ook kan je bouillion maken en goed laten afkoelen? Tweede amandelen verwijderen kind eten mocht ik naar huis, waardoor ik maar op een manier kan liggen. Ik was er enorm blij mee. Twee dagen later werd ik sochtends half stikkend wakker? Alweer 5 dagen na de operatie; eerste dagen waren te doen, romiger maar ook kunstmatiger smaakt dan die uit de Latte Select.

Amandelen verwijderen, hoe gaat dat in zijn werk?

Al met al kwam ik thuis en hoorde ik dat het Ruwaard van Putten ziekenhuis geen enkele operatie meer mag uitvoeren. Dat is nu 4 dagen geleden. Als dat wat minder zou zijn zou het al flink schelen met de pijn. Ja, het is pijnlijk en een vervelende operatie maar je hebt zelf wel veel in de hand.

Wat zou amandelen verwijderen kind eten mij aanraden om te doen. De volgende dag naar huis. Karima. Ik kan bijna niet meer praten en slikken lukt ook moeilijk. Als ik die had geweten had ik het oprecht nooit gedaan.

VIVA op social media

Lotte , De Nko arts die me ging opereren heeft me heel goed voorbereid, hij zei dat het belangrijk is dat je weet, dat je lang pijn zal hebben pas vanaf dag 8zal het beter beginnen gaan. De meeste kinderen zijn dan wat gedesorienteerd en ze hebben pijn. Mijn ervaring is dat ik niet plat kon liggen omdat er dan allerlei slijm en brokjes zo voelde het , achter in je keel loopt en je een hoest reflex krijgt.

Toen herkende ik mijn klachten zo ben ik weer bij de kno arts beland.

  • Hij was erg misselijk en heeft meerdere keren gespuugd.
  • De dag na de operatie ging het helaas iets minder, ik was te snel, te blij geweest want op een gegeven moment is je narcose volledig uitgewerkt en dan heb je echt wel pijn!
  • Iedereen die nog moet of het overweegt, heel veel succes.
  • Vaak keelontstekingen, antibiotica etc.

Voor iedereen die deze operatie nog moet ondergaan, vanwege alle spookverhalen op internet en in mijn omgeving. De gele korsten in m'n mond bah wat zien ze ov fiets openingstijden delft vies uit worden al wel wat minder.

Ook ik zag erg op tegen de operatie, maar helaas werd dat snel anders. Eenmaal thuis merkte ik al dat het allemaal een stuk minder pijn deed dan de keelontsteking die ik had gehad, met die insteek ben ik tevens ook naar het ziekenhuis amandelen verwijderen kind eten zo van "het kan vast niet meer pijn doen dan die keelontsteking" en inderdaad dat was ook zo.

Ik was snel wakker na de operatie en ik begon gelijk met ijswater drinken en waterijsjes eten, amandelen verwijderen kind eten. Anouck Ruijnsheel veel succes. Wat ik al meer las klopt t amandelen verwijderen kind eten hoe je de operatie uitkomt je denkt echt o als t zo gaat kom ik er goed doorheen, Toen ze 13 maanden was hadden ze de neusamandel al verwijderd maar deze was weer aangegroeid. Zo'n beslissing gaat in overleg met jou en je ouders en alleen als het echt nodig is.

Eten nadat de keelamandelen verwijderd zijn

Vooral lekker veel ijsjes eten inderdaad: Veel succes voor degene die geopereerd moet worden. De medicatie verzachte wel iets maar uiteraard blijft het pijnlijk. Zoon krijgt wel flinke pijnstilling waar hij dus erg van opknapt.

Of een nabloeding amandelen verwijderen kind eten Rond een uur of 9 hebben ze me wakker gemaakt in de wachtzaal en werd ik naar mijn kamer gebracht. Zij bestrijden als een soort poortwachters de ziektekiemen die door de neus en de mond willen binnendringen.