Basisschool de wissel rotterdam

Geplaatst op: 12.02.2019

Wij bieden mogelijkheden voor ontwikkeling, ondersteuning en coaching en een heel gezellig team. Martin Luther Kingschool te Rotterdam. Grande École Wilhelminaplein 1.

Wat is het leuk!! Over   Privacybeleid   Login. Aarzel dan niet en solliciteer: Sharpen Your Clipper Slaghekstraat 61a. Dit betekent dat getalenteerde leerlingen pluswerk krijgen en leerlingen die meer begeleiding nodig hebben een intensief aanbod. Wij mochten op onze wisbordjes noteren wie het zwaarst en het lichtste woog.

Wij weten nu hoe paddestoelen groeien en hoe ze eruit zien. Wilt u dat uw scholen top School in Rotterdam wordt. Albeda Dokters- en apothekersassistenten Rosestraat Rotterdamse Scheepvaartboekhandel Schiehaven Spoorweghaven Rotterdam ZG.

Wij hadden een leerzame middag vandaag. Spoorweghaven Rotterdam ZG.

Prachtig om te zien. Per 1 augustus zijn wij op zoek naar een collega voor twee dagen in de onderbouw donderdag en vrijdag. Wij weten nu wat de plaatjes en sporen zijn en ook hoe een paddenstoel groeit. Dit betekent dat getalenteerde leerlingen pluswerk krijgen en leerlingen die meer begeleiding nodig hebben een intensief aanbod. Wij zijn een gereformeerde basisschool in de wereldhavenstad Rotterdam.

  • Blue Horizon Stationsplein 45 Rotterdam, AK Solving the most important problems in the world by augmenting human intelligence.
  • Bambini Amore Lodewijk Pincoffsweg In ons schoolgebouw is een peuterspeelzaal en een groep nul.

Hond gestoken door wesp dagen en geniet van de kerstvakantie. Wij zijn een dynamische school in Rotterdam Zuid met superleuke kinderen en een gezellig team.

Per direct zijn wij op zoek naar een collega voor twee dagen per basisschool de wissel rotterdam in groep. Ons publiek is heel divers en ons onderwijs sluit hier op aan. Spoorweghaven Rotterdam ZG.

Wilt u dat uw scholen top School in Rotterdam wordt? Groep 7 opening kinderboekenweek gruwelijk eng. Wij mochten op onze wisbordjes noteren wie het zwaarst en het lichtste woog. Dit betekent dat getalenteerde leerlingen pluswerk krijgen en leerlingen die meer begeleiding nodig hebben een intensief aanbod.

Op onze school werken we in heterogene groepen! Het team van Basisschool De Wissel speelde verschillende wedstrijden tegen andere basisscholen uit Rotterdam. Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. Basisschool de wissel rotterdam hebben leerlingen en we groeien, met name, goed gevuld! Op donderdag 31 augustus vindt de algemene informatieavond plaats.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je altijd al in het basisonderwijs willen werken? De inspectie is gisteren op De Wissel geweest en heeft vertrouwen uitgesproken in de kwaliteit van ons onderwijs. Vandaag hebben wij geleerd dat een paddenstoel uit delen bestaat.

Het werk geeft me een voldoening en goed gevoel want hou van kids? Ons publiek is heel divers en ons onderwijs sluit hier op aan. Grande cole Wilhelminaplein 1.

In groep 3 doen wij aan lekker lezen. Uw kind is van harte welkom op onze school. Dit is vriendschap op De Wissel, basisschool de wissel rotterdam. Een fijne dag achter de rug.

Wij hebben er zin in! Dit is vriendschap op De Wissel. Eerst alle sponzen naar de overkant en dan samen de getallen op de goede volgorde leggen.

Wilt u dat uw scholen top School in Rotterdam wordt. Rotterdamse Scheepvaartboekhandel Schiehaven Er blijken ongekende talenten rond te basisschool de wissel rotterdam op De Wissel. Ons team is hecht en wil elke dag een beetje beter worden, we geloven in de kracht van samenwerken en dit is terug te zien in de sfeer op school.