Motor huren den haag

Geplaatst op: 01.03.2019

Met de keuze uit tientallen motoren in heel Nederland is Motoshare de grootste motorverhuurder van Nederland. Suzuki GSX F. Honda CB F Hornet.

Bij gebruik in het buitenland is een internationale reis- en kredietbrief met repatriëring verplicht. Contact Gebruikers menu Inloggen Registreren. De huurprijs voor jouw ideale motor is lager dan bij een doorsnee verhuurder en all-in, dus geen verborgen kosten. Honda CB F Hornet. Bmw F Funduro. Bmw R Cruiser.

Bmw K LT. Motoren te huur in Nederland. Huurdag van 24u en km vrij. Bmw R nineT Racer. Piaggio Vespa GTS Het is ook mogelijk om online bij ons te reserveren. Lekke banden De kosten van reparatie van lekke banden zijn volledig voor rekening van motor huren den haag huurder.

Huurder is verplicht bij het alleen laten van de motor, het stuurslot en het gratis bijgeleverde ART goedgekeurde slot te gebruiken. Suzuki V-Strom DL Bmw K RS.

Motor huren in heel Nederland

Er is een email gestuurd naar asda dfsda. Motoren te huur in heel Nederland. Bmw R S. Honda NTV V. MotoPort Wateringen MotoPort Wateringen biedt in de wijde omgeving van Den Haag alles voor de motorrijder, van motorscooter tot kleding en onderhoud. Suzuki V Strom A.

Ducati M i. Ophalen zaterdag vanaf Weet je niet welke je moet kiezen, dus daar motor huren den haag ik nisk aan Kan ik trouwens wel eens op internet na gaan zoeken. Kopien worden niet geaccepteerd. Yamaha FZ 1 S!

Bmw GS Paris-Dakar. Ducati Multistrada S.

MotoPort Wateringen

De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Bmw K GT. Motoren te huur in heel Nederland.

Yamaha FZ 1 S. Hij heeft inmiddels zelf ook een Ducati Monster besteld. Ktm enduro R. Bmw S XR. Hierna vind je een overzicht van ons huuraanbod en de huurvoorwaarden, motor huren den haag. Met de keuze uit tientallen motoren in heel Nederland is Motoshare de grootste motorverhuurder van Nederland.

Bent u op zoek naar motorverhuur in Den Haag?

Motoren te huur in Nederland. Zero motorcycles S ZF 6. Honda CBR F. Huurder is verplicht bij het alleen laten van de motor, het stuurslot en het gratis bijgeleverde ART goedgekeurde slot te gebruiken.

  • Moto guzzi i sport.
  • Suzuki V-Strom DL
  • Ktm enduro R.
  • Vestigingen Vind een vestiging Contact met vestiging opnemen.

Suzuki GSX F. Honda Hornet CB F. En waarom dan niet meteen op het terras van de leukste strandtent van Scheveningen. Je motor parkeren in Den Haag. Honda CMX Rebel. Hij heeft inmiddels zelf ook een Ducati Monster besteld. Motor huren in Den Haag.

Zo werkt onze motorverhuur

Moto guzzi Le Mans. Yamaha XJ S Diversion. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst. Ook de ligging van de hoofdstad van Zuid-Holland — dichtbij de kust — maakt Den Haag tot een erg aantrekkelijke stad voor motorrijders.

Bmw G GS. Bmw K 75 RT. Via MotoShare kun je motoren huren direct bij dealers of particuliere motoreigenaren in de buurt.