Kan map niet verwijderen

Geplaatst op: 20.12.2018

Als antwoord op het bericht van GĂ©rard Oomens op 23 december Is uw probleem hiermee opgelost?

Als antwoord op het bericht van GerarddG op 24 mei Deleten levert een "niet gevonden melding" op Er naar toe willen cd levert een "Toegang geweigerd. Daara de rest weer terugzetten Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. U dient door administrators gemachtigd te worden om wijzigingen aan deze map te kunnen aanbrengen.

Deze site in andere talen x.

De taakbalk is vanaf het begin een prominente functie van het Windows-besturingssysteem geweest? Veel gebruikers ondervinden deze fout in bijna alle versies van het Windows-besturingssysteem wanneer zij systeembestanden willen wijzigen of volledige controle over de bestanden van een ander account willen krijgen.

Een lege map neemt geen ruimte in Open hotel spa savarin aanbieding eigenschappen van de map. Gerard, kan map niet verwijderen, zelf zou ik deze 2 dingen proberen: Deleten levert een "niet gevonden melding" op Er naar toe willen cd levert een "Toegang geweigerd. U kunt Reimage Plus downloaden door hier te kan map niet verwijderen.

Overigens is het het beste software te verwijsderen via 'software' in het configuratiescherm, maar dat terzijde.

Geforceerd verwijderen van bestanden en of mappen

Hoi, Sorry voor mijn late reactie. GerarddG Gereageerd op 27 april Hoe kan ik m2 of m3 typen zodat de 2 en 3 in het klein boven de M komen te staan? Dit item bevindt zich niet langer in C: Ubuntu trekt zich niets aan van de Windows beveiligingen!

  • Hoe tevreden bent u met deze reactie? Belangrijke informatie We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken.
  • Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties.

GerarddG Gereageerd op 27 april AWM 07 mei Deze site in andere talen x. Als u echter wilt gaan met het wijzigen van het register, kunt u verwijzen naar de tweede methode die hieronder wordt uitgelegd. Open uw Kan map niet verwijderen en ga naar het bestand of de map waartoe u toegang wilt. Grard Oomens Gereageerd op 23 december. En ik denk dat daar het echte probleem zit. Voer een een Systeembestandscontrole uit!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Selecteer nu het tabblad Beveiliging aanwezig bovenaan om toegang te krijgen tot de NTFS-machtigingen. Zoek uw account in de lijst en klik op Ok en sla de wijzigingen op. Als je met de rechter muisknop klikt op opdrachtprompt dan kan je toch in het venstertje klikken op "als administrator uitvoeren"? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Klik met rechts op de map BackEnv en klik in het menu op eigenaar worden of take ownership en probeer dan de map nogmaals te verwijderen. Francis-M Gereageerd op 29 april Kies in het menutje voor uitvoeren als administrator om ht opdrachtprompt te openen?

Door Riene21 februari in Archief Windows Algemeen. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 31 oktober Kan map niet verwijderen 1. Open de eigenschappen van de map.

Bedankt voor uw feedback.

De taakbalk is vanaf het begin een prominente functie van het Windows-besturingssysteem geweest. De map Qooboxzou nu moeten verdwenen zijn. De rest is weg. Bij het openen van 'opdrachtprompt' krijg ik geen menu waar ik kan kiezen voor administrator.

De map is niet verwijderd, kan map niet verwijderen. Grard Oomens Gereageerd op 14 februari. Hoe tevreden bent u met dit antwoord. Ik heb dezelfde vraag Het beste antwoord Op welke manier kan map niet verwijderen je de map te verwijderen.

Vandaar een vriendelijk verzoek: Veel gebruikers ondervinden deze fout in bijna alle versies van het Windows-besturingssysteem subtropisch zwembad omgeving den haag zij systeembestanden willen wijzigen of volledige controle over de bestanden van een ander account willen krijgen.

Met het programma KillBox kunnen deze in gebruik zijnde mappen wel verwijderd worden. Ik kan bepaalde mappen niet verwijderen.

Vrageninfo

Herhaal dit tot je C: Helaas, dit heeft niet geholpen. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Wat ik je zou willen vragen om te doen in controleren of er wellicht verborgen bestanden in de map zitten:. Kun je daar wat mee. Bij het opvragen van de directory, bleek dat ik op de C:.