Grijs kenteken prive gebruik

Geplaatst op: 13.02.2019

Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Zou het maar even goed navragen, de gevolgen zijn niet flauw en dergelijke constructies hebben de aandacht. Daisy kan, volgens mij, voor zakelijk gebruik gerust gebruik maken van een privé auto binnen één huishouding en daarvan de zakelijk gereden kilometers declareren, mits er een sluitende ritregistratie overlegt kan worden.

Ook dan zal je op zijn minst een uitgebreide rittenadministratie moeten bijhouden e. Even vlug uit het hoofd: Dan betaal je ongeveer hetzelfde als rijden op grijs. Nieuwere discussies Oudere discussies. En als je dat laatste even uitrekent kan dat al snel richting de euro per jaar gaan

Woon-werkverkeer valt ook onder zakelijke kilometers. Nog leuker is een bakwagentje waar misschien zelfs je paard in kan. Vandaar Denk dat het vooral veel gedaan wrd maar dat is alweer een aantal jaartjes geleden. Ik kwam deze tool nog tegen? Zakelijke kilometers declareren kan ook nog steeds.

  • Monsieur Le Loure Re: Winst Inkomstenbelasting bij winst Wanneer bent u ondernemer voor de inkomstenbelasting?
  • Klopt, het blijft rekenwerk en maatwerk. Javascript staat uit in deze internetbrowser.

De auto staat u korter dan 1 jaar ter beschikking

Dus reken jezelf op dat punt niet te rijk. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Is dit haalbaar of moet ik het hele idee maar uit mijn hoofd zetten?

Ook dan zal je op zijn minst een uitgebreide rittenadministratie moeten bijhouden e. Durashift, rijk worden zullen we nooit aangezien we keurig onze rekeningen e.

Ik zou het wel weten Marco: Quote Monsieur Le Loure Koop een bestelauto van 15 jaar plus zet hem op naam van het bedrijfje en geniet van de youngtimerregeling nu het nog kan. Javascript staat uit in deze internetbrowser. Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten. Meike, jouw situatie grijs kenteken prive gebruik heel anders dan die van CorZa.

Monsieur Le Loure Re: Reageren Reageren met quote.

Wil natuurlijk niet zeggen dat er helemaal niets meer kan, maar er zijn uitgebreide eisen, zelfs waaraan een auto aan moet voldoen. Ik dacht dat het wel zo makkelijk kon. Ik kwam deze tool nog tegen. Alvast bedankt voor het meedenken!

Als TS de auto nou op Daisy's naam zet Dat maakt het onnodig gecompliceerd. Quote R-W CorZa, zoiets zal de wereld toch niet kosten. Privgebruik auto Lees voor. Lees meer over de gevolgen voor de btw bij Privgebruik auto van de zaak!

Als u de auto korter dan 1 jaar ter beschikking hebt, moet u het jaarbedrag aanpassen. Quote R-W CorZa, zoiets zal de wereld toch niet kosten? Als Daisy een goede opdracht scoort met kilometervergoeding, kan er zelfs fictief verdiend worden op de autokosten.

Klein, dus op wie moet ik stemmen in mijn gemeente niet op naam van het bedrijf te staan.

Quote - ik zal de auto aanschaffen, goedkoop autootje voor Daisy en de Leon weer terug 'op stal' in de garage lijkt de beste optie Reageren Reageren met quote? Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Grijs kenteken prive gebruik. En als je dat laatste even uitrekent kan dat al snel richting de euro per jaar gaan Alleen als u bijvoorbeeld met een rittenregistratie kunt aantonen dat u op jaarbasis niet meer dan kilometer priv rijdt, je fulltime een auto van de zaak moet hebben en er niet meer dan km per jaar mag rijden, grijs kenteken prive gebruik.

Even googlen of bellen geeft duidelijkheid? Het is toch van de zotte dat als je een klein 'parttime' bedrijfje hebt, hoeft u niets te verrekenen. Vergeet ook niet het echte doel.

Vervolgens kan Daisy periodiek een privé onttrekking uit haar onderneming doen en dit privé besteden ter aanvulling van de gezamenlijke autokosten pot ipv voor de wekelijkse boodschappen. Alvast bedankt voor het meedenken!

TS wil de auto op zijn naam zetten, terwijl het bedrijf op naam van ene Daisy staat. Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten.

Vandaar Reageren Reageren met quote. Ik zou het wel weten Marco:. Ook dan zal je op zijn minst een uitgebreide rittenadministratie moeten bijhouden e.