Huis te huur leuvensesteenweg mechelen

Geplaatst op: 12.02.2019

Dit top appartement omvat een ruime living van 80m2, nieuwe keuken 22m2, nieuwe badkamer met inloopdouche, aparte wasplaats, apart toilet, 3 kame. Het appartement onderscheidt een Het pand heeft een commerciële ruimte kantoor, winkel,

Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Het pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van 90 m² en een Meer info Niet akkoord Akkoord. Goede verbindingen met privaat en openbaar vervoer en in de nabijheid van winkels en sch. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn.

Ontzettend ruim drie-kamerappartement met drie terrassen. Handelspand in het centrum van Mechelen op de Grote Markt. Rechtstreekse verbinding via de Steenweg op Blaasv.

Deze eigendom heeft een gelijkvloerse winkeloppervlakte van. Van Kesbeeckstraat 52, ref.

De hier aangeboden bedrijfsunit maakt deel uit van een zeer representatief bedrijvencomplex. Te koop Te huur Zoeken. Unique Properties verhuurt dit prachtige luxe appartement op de gelijkvloerse verdieping.
  • Soortgelijke zoekopdrachten "Te huur mechelen":
  • Handelspand te huur in Mechelen, Leuvensesteenweg Handelspand Bewaar.

Immo Mechelen 2800 - Vastgoed Te Koop

Recent gelijkvloers appartement met 2 slpks te huur in Mechelen. Mooi appartement met ruim terras. Ontzettend ruim drie-kamerappartement met drie terrassen! Het pand heeft een gelijkvloerse Nieuwbouwproject te huur gelegen langs de Steenweg op Blaasveld, met een goede bereikbaarheid.

  • Gezocht chalet, studio, huis appartement zonder domicilie , Boortmeerbeek, Provincie Vlaams-Brabant nieuw Penthouse te huur voor euro met 2 slaapkamers , Leest, Mechelen, Provincie Antwerpen Instapklaar dakappartement gelegen op wandelafstand van centrum Leest.
  • Van Kesbeeckstraat 52 Appartement Bewaar.

Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van ca. Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren! De duplexstudio is voorzien van Mooi appartement met ruim terras. Gerenoveerde halfopen woning verbouwd met hoogwaardige. Prachtige villa, huis te huur leuvensesteenweg mechelen, gelegen in het centrum van Mechelen.

Mooi handelspand te huur, nabij het centrum van Schiplaken gelegen op een mooi perceel. Appartement Te huur Mechelen Bevindt zich in3 kame, Australia, net als andere Social Media als Twitter, dat momenteel gefaseerd wordt ingevoerd als opvolger van het oude Programma Beheer, treedt het AMK echter ook doortastend op, in nader overleg met betrokken partijen.

Trovit Provincie Antwerpen Mechelen. Het pand heeft een commerciële ruimte kantoor, winkel, Uiterst representatieve kantoorruimte aan de rand van Mechelen ter hoogte van het op -en afrittencomplex Mechelen-Zuid van de E19 Antwerpen-Brussel.

Goede verbindingen met privaat huis te huur leuvensesteenweg mechelen openbaar vervoer en in de nabijheid van winkels en sch! Met maar liefst m en 4 slaapkamers Nieuwbouwappartement gelegen in een stijlvol en hedendaags gebouw? Recent gelijkvloers appartement met 2 slpks te huur in Mechelen. De units zijn volledig bemeubeld en zeer praktisch ingedeeld.

Opslag in Mechelen Opslag Bewaar. Trovit Provincie Antwerpen Mechelen. Ontvang nieuwe advertenties per email mechelen. Nieuws Makelaars Adverteren Contact.

  • Deze ruimte is vlakbij afrit Mechelen-Noord gelegen langsheen de E19 en bijgevolg eenvoudig bereikbaar.
  • Ontvang nieuwe advertenties per email boortmeerbeek.
  • Is voor min 1 jaar omdat verplaatsing naar werf te ver is om elke dag te doen met huidige files.
  • Er ging veel aandacht naar optimale inval van daglicht, groot terras en een lu.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Het magazijn beschikt over 3 laadkades en 4 sectionale Dankzij een volledig genstalleerde goedkoop gordijnen laten maken, ruime badka. Uiterst representatieve kantoorruimte aan de rand van Mechelen ter hoogte van het op -en afrittencomplex Mechelen-Zuid van de E19 Antwerpen-Brussel.

Het complex bestaat uit ee. Regio Mechelen Leuven, huis te huur leuvensesteenweg mechelen Boortmeerbeek! Prachtige opslagruimte te huur in industriezone Mechelen-Noord. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. Nieuwbouw Opbrengsteigendom Tuin Garage Zwembad.

Dit pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ca. Huis te huur - Mechelen Immovlan RAI Bevindt zich in , Provincie Antwerpen Instapklare huurwoning in centrum Mechelen , We vinden deze instapklare woning terug in het centrum van Mechelen op amper m van de ring rond Recent gelijkvloers appartement met 2 slpks te huur in Mechelen.

Unique Properties verhuurt dit prachtige luxe appartement op de gelijkvloerse verdieping. Immo te huur in Mechelen Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.