Auto houdt in tijdens gas geven

Geplaatst op: 11.02.2019

Weet niet meer hoe het heette, het is al tijd geleden, ik had oude loop en sloop Opel ;- Vraag het even na, ik had het destijds bij een auto onderdelen shop gehaald. Na verloop van tijd zorgt dit aanslag ervoor dat het inlaatspruitstuk dichtslibt.

Hij kwam met moeite bij de en ging ook niet verder, wat normaal geen probleem had moeten zijn. Feit is dat het zo een 80 km van mij vandaan is. Wel hopen dan dat de accu dat aan kan. Zit er een choke op dat ding? En daarnaast is het verbruik dan ook inderdaad hoger.

Hiermee kunnen wij en auto houdt in tijdens gas geven partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Weet niet meer hoe het heette, ik had oude loop en sloop Opel ;- Vraag het even na, kredietrisico, door de dood heen naar opstanding (hemelvaart en het uitzenden van de Heilige Geest. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Een plakkerige aanslag verstoort de werking van de EGR Klep. Wel nieuwe 'probleem' - motor storing lampje kwam vandaag aan: Rij je daar zo in weg.

Ik zal deze post straks updaten.

De monteur vroeg pas na het vinden van het lek, nadat hij de druk had opgevoerd, waar mijn CV ketel zich bevond.
  • Dat wil zeggen een ford gepaste apparatuur aanhangen en rijden. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
  • Nog een update; auto rijd weer prima, echter verbruik is nog steeds erg hoog 1:

Weet jij het antwoord?

Van vervuilde injectoren lijkt mij geen sprake en middeltjes om het systeem te reinigen lossen het probleem niet op.

Ik ben niet zo technisch, maar volgens mij bepaalt die de verhouding zuurstof-brandstof. Kom er nog op terug. Quote iso61 Als eerst bedankt voor jullie reacties. Dat kan heel veel zijn gasklephuis, ontsteking, kleppentrein, luchtinlaat , maar bij deze specifieke motorisering zou mijn eerste zorg de koppakking zijn

Ik heb mijn bougies eruit gehaald en even aangetikt, en de lmm heb ik als eerste meteen goed doorgespoeld. Voor de goede orde zal ik deze topic blijven updaten totdat en hopelijk snel probleem vastgesteld en definitief opgelost is. Ik merk dat het benzineverbruik iets meer is, maar dit had ook totaal geen verbetering. Reageren Reageren met quote, auto houdt in tijdens gas geven.

Ken jij iemand die de oplossing weet.

Reparatiewijzer

Ik kijk zo in de onderhoud boekje wat is reeds gedaan. Na verloop van tijd zorgt dit aanslag ervoor dat het inlaatspruitstuk dichtslibt. Zal wel veel gebruiken op deze manier. Of die is ergens anders in de motor verstopt.

Een van deze storingen is een haperende motor. Dure TV gekocht van euro, en 1 van de extra aankoop argumenten was een cash back van euro? Dan de uitkomst van vooraal longterm trim hier vermelden? Jouw omschrijving klinkt echter wat erger. Dit is een klep die standaard op alle dieselmotoren gemonteerd is.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Stottert de auto wanneer je rijdt? Beetje wel ;- Rapporteer. Hallo de eelco, u kunt de motor opwarmen door even de lichten aan te zetten 5min.

De lambdasensor heb ik na laten kijken en er werd gezegd dat die goed was.

Ik trek het zodalijk los, nu worden de draagarmrubbers vervangen andere probleem. Dit kan de oorzaak van een stotterende auto zijn? Heeft de garage ook een emissietest gedaan, auto houdt in tijdens gas geven. Mocht dat probleem oplossen dan bespaar ik mijzelf een rit naar de dealer zo een 80 km van mij vandaan! Auto blijft nog een klein beetje stotteren, komt het euvel terug en alleen bij wat meer gas geven.

Pas als automatische choke eraf gaat, minder dan voorheen maar wel aanwezig! Een van de eerste zinnige opmerkingen die ik van je zie.

Page content

Dan kon ik het bij de mijne opzetten om te testen. Beetje wel ;- Rapporteer. De koelvloeistofsensor was door de vorige eigenaar al vernieuwd en doet het ook goed. Mag ik vragen als je het op die moment al voelde en merkte waarom heb je de auto dan ├╝berhaupt meegenomen?????

Inderdaad zeer bruikbaar voor oude auto's. De garage zou me bellen wanneer er een andere escort toevallig langs kwam. Toen ik het snelweg opkwam opgewarmde motor merkte ik dat mijn auto onwijs veel inhoudt als je vol gas probeert te geven.