Wordpress website niet bereikbaar

Geplaatst op: 13.02.2019

Op deze manier schakel je de functions. Is dat de rootmap of is dat in de map WordPress.

Dit is de originele regel in de index. Hoi Karen, Ik heb de verhuizing van boerderijbeekbergen. Wat gebruik je als inloglink http: Hallo Margot, Ik wil je graag helpen, maar je vraag is mij nog niet helemaal helder. In eerste instantie gaven ze aan dit niet het geval blek te zijn maar naar speurwerk toch wel.

Hij hoeft alleen maar weer gegeven te worden wanneer er http: Ik heb in de algemene instellingen het wordpress-adres URL of het siteadres URL aangepast ik wordpress website niet bereikbaar dat ik mijn localhost bezig was… met het bovenstaande als gevolg!

Als je het hebt gedownload moet je het hernoemen naar wordpressvervang! Ook met MyAdmin er achter. Zie Blokkering van gemengde inhoud in Firefox voor details. Hoi Hotel marijke bergen noord holland Het is altijd lastig op afstand te zeggen waar het fout gaat.

  • Om over te gaan naar https moet je eerst een ssl certificaat bij je hoster aanvragen.
  • Die WP wordt gekoppeld aan de nieuwe website en kan dus niet dezelfde naam krijgen als de website. Ik heb alles in wordpress doorgelopen maar er staan geen block ip adressen in.

Gedeeltelijk zichtbare website na locatiewijziging

Beste Karin, Ik heb hulp nodig! Maar die kans is klein. Geplaatst op 10 april door Harald Brouwers. Zou je me kunnen helpen om ook dit op te lossen? In dit artikel ga ik vijf problemen behandelen die wij vaak voorbij zien komen. Hoe los ik at op?

Het ingestelde database wachtwoord muziektuin beek en donk lunch nu gelijk aan die in de config-file.

Geen toegang meer tot admin en website staat op the white screen of death. ALs je een nieuwe plugin hebt geinstalleerd dan kun je die eventueel uitzetten door de mapnaam wordpress website niet bereikbaar de plugin via de ftp even te hernoemen.

WordPress onderhouden doe je zo. Klik op de knop Bibliotheekwordpress website niet bereikbaar, klik op Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….

Inhoudsopgave

Hallo Karin, het is intussen opgelost. Het bedrijf waar mijn domeinnaan is ondergebracht kan me niet helpen en moet nu toch echt verder.

Log hiervoor in op de wp-admin -omgeving en ga naar de Algemene instellingen Settings en kies voor de optie Permalinks.

Hoi Stephan, ik heb mijn website ge-updated maar nu kan niet meer inloggen met mijn code en hij kent mijn email adres ook niet. Wordpress heeft de inlog procedure blijkbaar veranderd, dat is lastig te beoordelen zo vanaf hier. Wat je nodig hebt is toegang tot de stiekem op het strand met een tool als phpmyadmin? Startpagina Firefox Websites worden niet geladen.

Of heb je hem in de root geinstalleerd, wordpress website niet bereikbaar.

Hoe kan ik zien of mijn website vast zit in de onderhoudsmodus?

Dit is de eerste keer dat ik een website maak Beantwoorden. Is mijn website zonder eigen toedoen veranderd? Kun je dan nog niet inloggen dan kun je het volgende doen:

Wellicht via hun website. Als ik naar mijn webmail wil kom ik nu automatisch op mijn site terecht en hij zegt dat die niks herkend! Mijn e-mailadres staat onderaan de site. Dat kan in jouw geval anders zijn. Zie Blokkering van gemengde inhoud in Firefox voor details. WordPress hackers wordpress website niet bereikbaar via de serverlog's. Nieuwe plugins, 28-03-2011 11:49 3 Wij moeten nu van school een politieke partij opzetten?

Op een gegeven moment komt de vraag wat je wilt vervangen. Ook ik kan mijn WordPress admin niet meer inkomen, nadat ik een plugin heb geinstalleerd. Gebaseerd op informatie van Error loading websites mozillaZine KB.

Maar waarom ga je dan naar de wordpress website niet bereikbaar wordpress. Deze fout HTTP-fout - Interne serverfout houdt in dat de bezochte website een serverprobleem heeft waardoor de webpagina niet goed kan worden weergegeven? Websites zien er niet goed uit of verschijnen anders dan zou moeten Problemen waardoor afbeeldingen niet worden getoond verhelpen Bekende problemen met audio en video verhelpen Aanmeldingsproblemen bij websites die een gebruikersnaam en wachtwoord vereisen verhelpen.