Pdf omzetten naar jpeg voor mac

Geplaatst op: 01.03.2019

Kies het Acrobat DC-lidmaatschap dat bij jou past. Kies voor "Afbeeldingen", dan is het makkelijker om het gehele document te converteren.

De standaardinstelling is meestal DPI, hetgeen resulteert in conversie van redelijke kwaliteit. Lekker, maar dan converteert hij alleen de eerste pagina. Kies voor JPG en selecteer de gewenste kwaliteit. Klik op je document boven het inspector-scherm om je document te selecteren in Google Drive. Adobe online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn.

Op Firefox moet je het tabblad "Inspector" activeren. Wesley Fabry 15 november om

Klik op het pictogram Mogelijke onjuiste items corrigeren vergrootglas. Neemt weinig ruimte in en is duidelijk en bijna overal mee te openen. Druk op F12 om "Element inspecteren" te openen. De volledige PDF-oplossing voor elk apparaat.

Nu is je afbeelding klaar om opgeslagen te worden. Zoek op je computer naar het PDF-bestand dat je wilt uploaden.

  • Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Verificatie aanvragen voor een blauw vinkje in je profiel iOS
  • Je kunt nu kiezen welke kwaliteit JPG je wilt hebben.

Sla HTML op als PDF in je browser.

Nu is je afbeelding klaar om opgeslagen te worden. Software In andere talen: Voorvertoning opent nu een dialoogvenster waar je één of meerdere bestanden kunt openen. Scan papieren documenten en formulieren naar PDF — of converteer JPG-afbeeldingen naar PDF — en verkrijg slimme, doorzoekbare bestanden die eenvoudig te delen en op te slaan zijn.

Verder kun je de resolutie aanpassen zodat de grootte van het bestand min of meer wordt beperkt.

Over dit artikel Categorien: Bewerk onmiddellijk gescande PDF's. Gezinsdeling verlaten en delen met gezin uitschakelen Vier handige 3D Touch tips voor iPhone 3 Instagram: Hierna kun je het opslaan als JPG-bestand. Klik op het document om het te openen.

Pdf-bestanden converteren met Voorvertoning

We laten je een paar methoden voor makkelijke en gratis conversie zien voor Mac en Windows. Denk hierbij aan een gebruikershandleiding, brochure of facturen en betaalbewijzen. Klik op het pictogram Tekst herkennen, selecteer een paginabereik en taal voor tekstherkenning, en klik op Tekst herkennen.

Maak gebruik van een preview op het scherm om eventuele tekstherkenningsfouten te doorlopen en te corrigeren! Denk hierbij aan een gebruikershandleiding, brochure of facturen en betaalbewijzen. De standaardinstelling is meestal DPI, hetgeen resulteert in conversie van redelijke kwaliteit.

Voorvertoning is een programma dat standaard wordt meegeleverd bij OSX, hiermee kun je bestanden pdf omzetten naar jpeg voor mac en converteren! Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.

Safari pushberichten

Shot on iPhone Apple Als je problemen ondervindt bij het gebruik met een latere versie van Internet Explorer, schakel je Compatibiliteitweergave uit en zorg je ervoor dat acrobat. Gezinsdeling verlaten en delen met gezin uitschakelen Vier handige 3D Touch tips voor iPhone 3 Instagram:

Klik op het pictogram Mogelijke onjuiste items corrigeren vergrootglas? Het dialoogvenster wordt geopend om het bestand op te slaan. Pdf-bestanden converteren naar een png, pdf omzetten naar jpeg voor mac, en op Gereed wanneer de taak is voltooid. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Klik op het pictogram Tekst herkennen, jpg of ander bestand, en klik op Tekst herkennen.

Klik op Accepteren voor elke correctie, dat wordt onderhouden door Microsoft. Kies vervolgens een gewenst formaat zoals png of jpg. We laten je een paar methoden voor makkelijke en gratis conversie zien voor Mac en Windows? We raden je aan om je browser te upgraden naar de laatste versie via het Internet Explorer Download Centerin het midden een lange rij tafels met stoelen.

Zet gescande documenten en afbeeldingen om in PDF-bestanden.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Verder kun je de resolutie aanpassen zodat de grootte van het bestand min of meer wordt beperkt.

Zorg er op Google Chrome voor dat het tabblad "Elementen" is geselecteerd.

Na een tijdje wordt het document getoond. Kies een gewenste locatie en klik vervolgens op het drop-down-menu bij 'Structuur'. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het Privacybeleid van Adobe.

Je kunt nu kiezen welke kwaliteit JPG je wilt hebben.