Restaurant utrecht leidsche rijn

Geplaatst op: 11.02.2019

Ondanks dat we weinig tijd hadden hebben we hier fantastisch gegeten. Wat ons wel bevreemd heeft is dat we de ons aangeboden Prosecco of dergelijke en het tafelwater apart op de rekening terugvonden. Wat mij betreft, een echte aanrader.

Flink wat later, in de 13e eeuw, was hier een bijzonder kasteel opgetrokken: Unieke trouwlocatie Heeft u trouwplannen en bent u benieuwd hoe uw huwelijksfeest bij Restaurant Zuiver kan zijn?

Een feest bij Restaurant Zuiver staat garant voor een gastvrije en culinaire beleving! Een overheerlijk 3-gangen verrassingsmenu. Speciaal menu 10 jarig bestaan!

Dengh is bij uitstek de beste keuze als het gaat om zaken doen. Een unieke locatie met een prachtige uitstraling en uitstekende bereikbaarheid door de ligging aan de A2. Dat betekent dat we er alles aan doen om restaurant utrecht leidsche rijn je wensen te vervullen. Restaurant Zuiver is een geliefde locatie voor zakelijke lunches. Prima restaurant en prima accommodatie.

De volgende keer komen we graag weer terug.

Zuiver bedankt voor alles! Na het verval van Kasteel Den Engh in de 18e eeuw is deze plek nog steeds bijzonder.

Michel R , Via Tripadvisor. Naast het restaurant beschikt Zuiver over twee ruimtes; de Herenkamer en de Zuiverzaal. Het is een top-feest geworden, mede dankzij de locatie en het personeel van Zuiver. De zaal was sfeervol en alle gasten voelden zich welkom. Kies voor onze prachtig Kasteeleiland of Koetshuis. Al in de tijd van de Romeinen was onze locatie perfect om de tenten op te slaan.

  • Het is een top-feest geworden, mede dankzij de locatie en het personeel van Zuiver. Collega gezocht Wij zijn op zoek naar een topper voor in de bediening.
  • Mijn dochter heeft een voedselallergie en er werd direct voor aparte hapjes gezorgd. En desgewenst tot in de kleine uurtjes.

De volgende keer komen we graag weer terug. Onze Boederijzaal heeft ruimte voor 50 mensen en ons Koetshuis biedt ruimte aan mensen, restaurant utrecht leidsche rijn. Hans de WolffTriodos Bank N. Het is een top-feest geworden, mede dankzij de locatie en het personeel van Zuiver. Collega gezocht Wij zijn op zoek naar een topper voor in de bediening.

TIJDLOOS GENIETEN

In de maanden voor de bruiloft heel prettig contact gehad met Simone. Op de dag zelf hebben we enorm kunnen genieten. Goede en behulpzame bediening.

De keukenbrigade van Restaurant Zuiver wordt vol passie geleid door chef Richard Boys. De heren muzikanten vonden we een prettige omlijsting van het geheel! Tussen restaurant utrecht leidsche rijn vele kantoren een restaurant met een leuke kaart, een perfecte keuken en goede bediening.

Alweer tien jaar geleden opende Restaurant Zuiver haar deuren op industrieterrein Haarrijn-De Wetering. Daarom is Restaurant Zuiver van Op de dag zelf hebben we enorm kunnen genieten. Iedereen voelt zich welkom en gastvrij benaderd bij Zuiver.

Een overheerlijk 3-gangen verrassingsmenu. Hans de Wolff , Triodos Bank N. Door de aanhoudende drukte en na 10 succesvolle jaren zijn we uit onze keuken gegroeid.

Daarom is Restaurant Zuiver van Alles voor een onvergetelijke dag, voor het bruidspaar en de gasten.

Einde van de weg rechtsaf op de Restaurant utrecht leidsche rijn Planquettelaan! De koks van Restaurant Zuiver zijn genspireerd door de seizoenen en bereiden graag zuivere streek- producten met pure smaken, restaurant utrecht leidsche rijn. Zijn de momenten groots, vier ze dan ook groots. Opvallend is de goede akoestiek in de grote zaal. Op en rondom onze unieke tijdloze locatie.

Wij bieden u tevens gratis parkeerfaciliteiten aan. Na het verval van Kasteel Den Engh in de 18e eeuw is deze plek nog steeds bijzonder? Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van mijn vriendin heb ik de Zuiverzaal gehuurd.

MartinUtrecht , Via Tripadvisor. De zaal is prachtig, het personeel heel vriendelijk en behulpzaam en het diner heerlijk. Daarna hebben we heerlijk gedineerd in de grote zaal.

Op en rondom onze unieke tijdloze locatie.

Of je het nu klein en intiem wilt, wij verzorgen alles, is in hoogte verstelbaar. Ben jij de floormanager die wij zoeken. Goed voor de lunch maar ook buitengewoon goed voor een zakelijk of gezellig diner.