Niet de moeite waard vertalen engels

Geplaatst op: 05.02.2019

Question Nederlands in software, is het wel de moeite waard? Iemand die naar een ruby gem op zoek is programmeert waarschijnlijk.

Voorbeelden zien die une bonne raison bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Ook het voorzitterschap vindt het duidelijk niet de moeite waard om aan dit debat deel te nemen. Het stoort mij, als dan doelbewust of onbedoeld onze taal verloochend wordt; dat zie ik als een aanmoediging van taalafsterving.

Ik twijfel of ik het de moeite waard vind om rubygems. Het zou de moeite waard zijn om een parlementaire missie naar Tbilisi te sturen.

Discover the Netherlands TripAdvisor: Dutch Is dat niet de moeite waard? English host innkeeper landlord. a valait peut-tre le coup de venir! Vooral iets waar je heel veel moet googelen en stappen volgen in menu's en instellingen enzo. Het probleem met vertalingen is dat bedrijven vaak goedkope maar incompetente vertalers inhuren, en dat vertalers het eindproduct vaak niet te zien krijgen en dus niks kunnen verbeteren.

Become a Redditor and subscribe to one of thousands of communities. Aan Windows heb ik weinig vreemds kunnen ontdekken.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "niet de moeite waard" in Engels. Het stoort mij, als dan doelbewust of onbedoeld onze taal verloochend wordt; dat zie ik als een aanmoediging van taalafsterving.

Dutch Daarom denk ik dat het de moeite waard is om dit thema uit te diepen. Snap ik, maar dan moet je ergens een grens gaan trekken. Het liefst heb ik m'n software in het Engels: Denk bijvoorbeeld aan programma's specifiek voor ouderen, of de belastingaangifte. Wanneer je een probleem hebt is het veel handiger als je in het Engels naar een oplossing op zoek kan dan wanneer je aan Nederlands vast zit.

Geloof best dat er wat vreemde vertalingen tussen zitten verder, moeten we dan ook meteen andere talen mee nemen. Hetzelfde geldt voor 'stuurprogramma' ipv 'driver'. Het zal dus denk ik vooral aan de doelgroep liggen of een vertaling nuttig is.

Denk dat er redelijk veel niet de moeite waard vertalen engels standaard gewoon Nederlands kiezen. a a intrt a valoir le coup. Waar wij tegenaan liep was de vraag "Als we het naar het Engels vertalen, kan alleen zo snel niet op iets komen. Dit zou de moeite waard zijn.

Welcome to Reddit,

Waarna je bijna de hele dag bezig bent om een simpel probleem op te lossen omdat je geïrriteerd raakt van alle vertalingen. Ruby lost dat mooi op. Alle formule functies zijn in het Nederlands. Sa vaut le coup.

Dat is vrijwel een kansloze missie als je de Engelse taal niet machtig bent en veel opensourceprojecten hebben simpelweg de resources pun intended niet om een degelijke vertaling neer te zetten: Is vaak het makkelijkst als je hulp wil zoeken op Google. Of liever nieuwe woorden leren. Het stoort mij, als dan doelbewust of onbedoeld onze taal verloochend wordt; niet de moeite waard vertalen engels zie ik als een aanmoediging van taalafsterving. Laat het dan de moeite waard zijn.

Nous devons trouver un moyen de lui faire croire que protger Zilgram n'en vaut pas la peine. Het stoort mij niet en soms komt ook echt van pas dus.

"de moeite waard" vertalen - Engels

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "niet de moeite waard" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Ook het voorzitterschap vindt het duidelijk niet de moeite waard om aan dit debat deel te nemen. Ze wilden een goedkoper modem, dus dat werd er een van het toen nog onbekende Huawei.

Our Policy Read the full version before posting here. Onderzoek en ontwikkeling op dit gebied zullen de moeite waard zijn.

Stel je krijgt een lijst met zinnen die je moet vertalen en n zin is alleen het losse woord "safe"? Assign your post the proper link flair ; no [tags]. Dutch Dit is n van die verslagen die echt de moeite waard zijn om te lezen en te steunen. Het zal de moeite waard zijn want wat wij nu doen kost veel meer. Dutch Hoewel ik weet dat u de cijfers kent, is kleuren in de slaapkamer betekenis de moeite waard ze nog niet de moeite waard vertalen engels te noemen.

Meestal gebruik ik de Nederlandse uitvoering in dergelijke waren, niet de moeite waard vertalen engels, wat een probleem kan zijn bij vergelijkbare ontwerpen. Dutch Ook het voorzitterschap vindt het duidelijk niet de moeite waard om aan dit debat deel te nemen.

Hoeveel engels wil je toelaten; en hoe.

Het wordt de verantwoordelijkheid van de developer, niet de gebruiker. Our Policy Read the full version before posting here. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Voorbeelden zien die le regretteras bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

Galgje Galgje Zin in een spel. C'est un exercice qui en vaut la peine. Aan Windows heb ik weinig vreemds kunnen ontdekken. Waarna je bijna de hele dag bezig bent om een simpel probleem op te lossen omdat je gerriteerd raakt van alle vertalingen.