Kapper utrecht centrum zondag open

Geplaatst op: 11.02.2019

Klantbeleving kan echter beter uitstraling interieur, extra services. Denken mee, geven advies en in voor een sociaal praatje!

Heerlijk als een kapper precies kan aanvoelen wat je wens is en ook kan zien wat bij je past. Ik ben gisteren fantastisch geholpen bij Team Kappers op de Nagtegaalstraat! Team kapsalon is makkelijk bereikbaar voor mij. Het is geknipt zoals ik het wilde hebben en met de kleureffecten Tijdens de knipbeurt kreeg ik goede adviezen, en ik ben tevreden met het eindresultaat.

Ze hebben er kijk op hoe ze moeten knippen. Aardige dames en t eindresultaat is top!

We werken zonder afspraak. Op zoek naar een goede kapper in Utrecht. Op zoek naar een goede kapper in Breda. We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Zowel als in het eindresultaat kapper utrecht centrum zondag open in de service.

Pak deze actie en vul je gegevens in. Ik heb er 2,5 uur gezeten.

  • Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de websites van Team Kappers.
  • Vlot geknipt, Goede coupe. Er werd goed de tijd genomen om te bespreken wat ik graag wilde.

Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look? Grote zaak die wel een flinke make over kan gebruiken. Onmisbare producten voor stralend haar! Gaf een goed advies en was zeer deskundig. Goede service en advies. Kortom een prettige kapper! Het is een hele goede kapper.

De persoonlijke benadering doet mij goed. Dit was enorm prettig. We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Goed geholpen door Masha, goed advies en mooi resultaat. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar.

Meer Kappers in Nederland

Ik heb er 2,5 uur gezeten. Denken mee, geven advies en in voor een sociaal praatje! Goede prijs en kwaliteit verhouding, en je kan altijd snel terecht zonder reservering. Ik heb een zeer prettige ervaring gehad.

Ik blijf zeker terugkomen zo ook mij dochtertje van 4. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen. Dus dat zegt wel kapper utrecht centrum zondag open. Ook regelmatig vragen wat ik zelf wil en ervan vind. Op de nachtegaalstraat in Utrecht dan!

Vriendelijk en "lekker gewoon". Meteen als er iemand geknipt is ruimen ze de haren op zodat het netjes en overzichtelijk blijft.

Uw Hair & Beautysalon

Op de nachtegaalstraat in Utrecht dan. Download de voucher om gebruik te maken van deze actie. Top kapsalon met vriendelijk personeel die goed naar je wensen luisteren en die met je meedenken! Prima geknipt en mooi gestyled.

Voor het drogen nam ze de tijd en legde uit welke haarproducten ik zou kunnen gebruiken, zonder je eigen mening te ondermijnen. Simpele verbeteringen op dit vlak kunnen volgens mij het rapportcijfer verder omhoog krijgen, kapper utrecht centrum zondag open. Er wordt echt goed besproken wat het beste voor je is, zonder ze me "aan te smeren".

Ook werd goed uitgelegd welke technieken er gebruikt werden voor welke reden. Nauwelijks wachttijd, redelijke prijs, op de Nachtegaalstraat, hiermee kunt u de maandelijkse kosten verlagen.

We verwelkomen je graag bij Team  Kappers in Utrecht, then refresh this Yelp page and try your search again. Ook werd direct de prijs genoemd wat het zou gaan kosten!

Haarinspiratie!

Ik ben gisteren fantastisch geholpen bij Team Kappers op de Nagtegaalstraat! Ik krijg heel vaak niks aangeboden en soms moet je lang wachten. Kortom goede kwaliteit, lage prijs en snelle service.

Goed advies over producten shampoos en dergelijke! Ik kom hier al jaren en ik heb de veranderingen allemaal meegemaakt en ik voel me gewoon prettig bij de dames. Op zoek naar een goede kapper in Utrecht.