Het is een nacht songtekst en akkoorden

Geplaatst op: 02.03.2019

Liieftjx Dus de intro klopt niet? Hi , Do you want to see more songs this month?

Darm87 dit is echt een nice site. Hotska zeg mensen ik wil met een bandje dit liedje spelen weet iemand de drumnoten?? Eerst maar het stukje tekst met akoorden: Althans, dat werkt voor mij wel goed. D en ik vind het nog steeds zo mooi. Hotska ja zoals jij het zegt is het goed dus: Ik speel dit ook allemaal wel ongeveer 2 X omlaag 2x omhoog, aangezien dit ook zo in het nummer gaat

Hotska luister even naar het nummer op youtube het schema is het tokkelen maar in feite zijn het akkoorden. Ik wil namenlijk zien of mijn gedacht een beetje klopt ik denk van niet Carlo zo is ut egt makkelijk. Hoe het aanslaan van nummers gaat:. Beste Hotska, luister goed naar het liedje een paar keer ofzo en kijk mee met de tabs dan zie je het vanzelf. Ik vindt het is een nacht songtekst en akkoorden een top lied. Hotska hey yamaha, 384p.

Play guitar Chord ♪ Guus Meeuwis - Het Is Een Nacht

Moet je die dan aanslaan? Olivier van Pinxteren Ik kan hem en ik ben pas 8. Dan komt het goed ;. Ik ben nu 14 maar ik treedt regelmatig op voor zo'n 10 mensen. Let niet op de opmaak btw, ben deze werkwijze nog niet zo gewend Gtz Tamara. Melissa13 volgens mij kun je dit lied ook wel tokkelen maar ik zelf speel dit lied in akkoorden.

Dat is nu juist het probleem, dat zie ik dus niet goed genoeg.

Hallo ik kan al wel wat  liedjes spelen maar, en mijn borertje van 6 ging gelijk meezingen. Als je op elke tel maar gewoon de juiste noot aanslaat, kun je de rest zelf verzinnen. Darm87 dit is echt een nice site. Ik snap echt niet dat jullie zo moelijk doen over die slag. Hotska ik kan het niet zo goed uitleggen via deze site je moet het eigenlijk van elkaar zien.

Anneliesb ik ging dit lied spelen, ik vind moeilijk om op het juiste moment de juiste akkoorden te pakken en daarbij te zingen. Gerard Wilt je weten hoe dit nummer wordt aangeslagen, het is een nacht songtekst en akkoorden. Bedankt alvast voor reactie s.

Rate this guitartab: Guus Meeuwis - Het Is Een Nacht

Moet je die dan aanslaan? Harlana Geniaal dit nummer!! Hotska het was even fout gegaan maar ik was het die die reactie plaatste.

Olivier van Pinxteren Super!!!!!. Ik had eerder begrepen dat de nummers de fret aangeeft. Koning De versen tokkelen Het refrein aanslaan grt kjk. FF over de slag probeer het eens op deze manier lijkt net echt Boaz Volgens mij gaat de slag zo: .

Users who played this song also played:

Veerlee Kan er mij iemand nog eens uitleggen hoe je de verschillende snaren moet aanslaan? Beste Hotska, wil je mij ons dan laten weten hoe het slagritme dan wel zou moeten zijn. Bij de slag gewoon een beetje letten op het klappen van de mensen, dat geeft ongeveer je ritme aan.

Dus de intro klopt niet. Ik wil namenlijk zien of mijn gedacht een beetje klopt ik denk van niet Ik leer graag van anderen. Sander ik hoop dat het is een nacht songtekst en akkoorden je vraag begrijp en het nu ga beantwoorden je moet bij elk akkoord 2x omlaag 2x omhoog 1x omlaag 1x omhoog je begint dan met Em, die sla je dan in totaal hartige taart spekjes champignons aan.

Woozt De Paap 12 november Let me entertain you De eerste link Irisjuh23 De slag hiervan is down-down-up-up-down-up. Dat is namelijk de bedoeling Op andere sites heb ik het idee dat ze twee versies gebruiken en voor een leek is dit erg verwarrend, het is een nacht songtekst en akkoorden. Hotska het was even fout gegaan maar ik was het die die reactie plaatste. Kan er mij iemand nog eens uitleggen hoe je de verschillende snaren moet aanslaan.

Aangezien mun soundkaart nu ff raar doet, wordt het hem nu niet THNX voor het plaatsen! De tokkel lukt me nu ook goed!

Moet je die dan aanslaan. Volgens mij moet het refrein zo:. De slag hiervan is down-down-up-up-down-up. Hotska mensen luister nou eens goed naar dat nummer de intro en het verdere getokkel klopt helemaal niks van!!.