Proces in gang zetten engels

Geplaatst op: 01.03.2019

Dutch Indien u een formele procedure in gang wilt zetten , kunt u dat doen. Dutch We moeten ook procedures in gang zetten om de groei van het vervoer per spoor te bevorderen, teneinde de wegen te ontlasten.

Krijg een betere vertaling met menselijke bijdragen. Engels Procedures are still going on. Laten we iets in gang zetten. Procedures are still going on. Dutch Wat we hier in gang zetten , is het startschot geven voor een wedloop om de publieke potjes en de volgende etappes zijn praktisch voorgeprogrammeerd.

Ja, maar dan moeten we ook niet aarzelen en gewoon in gang schieten. Dutch het in gang zetten van een proces van arbeidstijdverkorting zonder salarisverlaging of flexibiliteit;.

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. We were not thinking about what we put in motion. Because we already have this [growth] in process. Rafal wil het weer opnieuw in gang zetten. This sets of professional development. Dutch We denken dat het misschien supernova-explosies zijn die de vorming van planeten en sterren in gang zetten.

It is just a question of getting started. Similar translations Similar translations for "in gang zetten" in English. So there is no reason to hesitate.

"in gang zetten" vertalen - Engels

Moise wil het in gang zetten. Nederlands Er werd geen gelekaartprocedure in gang gezet. Ik moet alleen mijn gretige troepenmacht nog in gang zetten. Dutch Om die reden kan de Commissie niet de inbreukprocedures in gang zetten die de heer Perry ongetwijfeld wenselijk acht. Nederlands Daarmee zet de vakontwikkeling in gang. Tegenpartijen beschikken over schriftelijk vastgelegde gedragslijnen waarin de omstandigheden worden beschreven die een meer frequente kalibratie in gang zetten. Nederlands De procedures zijn in gang gezet.

  • Need Brent to put a plan in action. Ik moet alleen mijn gretige troepenmacht nog in gang zetten.
  • De deelnemende partijen moeten ten behoeve van die controle een passende gestructureerde dialoog in gang zetten.

Ja, de kleuren zelf worden ze rood. Dutch Het Pact vormt de basis voor het in gang zetten van structurele hervormingen en tegelijkertijd ook van macro-economische investeringen!

Phrases Speak like a native Useful phrases de oude kerk amsterdam openingstijden from English into 28 languages. This process is now underway. Let's fire it up again, proces in gang zetten engels. No yellow card procedure was triggered. Ik zal bellen naar Calder en de zaken in gang zetten.

Nederlands Dit proces is nu in gang gezet. Dutch Wij willen over deze kwestie dus een politiek debat in gang zetten. Engels Because we already have this [growth] in process.

Dutch Ik wil een proces in gang zetten dat ik in Frankrijk heb toegepast, en dat werkt. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. English in- im- il-! Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "gang zetten" in Engels. Proces in gang zetten engels Wij moeten een positieve spiraal in gang zetten waarbij iedereen concessies doet die bijdragen tot het algemeen belang.

"in gang zetten" English translation

Alles in gang zetten. Laten we iets in gang zetten. It is just a question of getting started.

Dit project is nu in gang gezet. Dutch Wij willen een debat in gang zetten. Drie dingen zetten dat in gang. We also have to look at some of the projects that we are embarking on! Nederlands in gang zetten. Dutch Ik hoop dat we proces in gang zetten engels dit meerjarenprogramma een fundamentele omwenteling in het energiebeleid van Europa in gang kunnen zetten.

Wij willen over deze kwestie dus een politiek debat in gang zetten.

Menselijke bijdragen

Dutch Wat we hier in gang zetten , is het startschot geven voor een wedloop om de publieke potjes en de volgende etappes zijn praktisch voorgeprogrammeerd. Dutch Daarmee beschikken wij over het juiste platform om het oplossingsproces in gang te zetten. Wij willen een debat in gang zetten. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Nederlands Ja, maar dan moeten we ook niet aarzelen en gewoon in gang schieten. Dutch Het is dus niet proces in gang zetten engels ook nog een heel debat in gang te zetten over de vraag of ze daar wel of niet aan willen deelnemen. EN to get going to start off. Dutch Wat volgens mij het belangrijkste is, is dat we een verificatieprocedure in gang zetten.