Microsoft excel werkt niet meer

Geplaatst op: 01.03.2019

Printers en video 's. Te doorzoeken om te zoeken naar meer online artikelen over deze specifieke fout. Lokaal verplaatsen van het bestand helpen bepalen of er iets mis met het bestand of met waar het bestand is opgeslagen.

Printers en video 's. Ik heb eerst geprobeerd Office opnieuw te installeren via de download van Microsoft HUP maar het helpt niet. Wie weet de oplossing van dit euvel PS Ik zie dat Powerpoint wel goed werkt. Er is een probleem opgetreden waardoor dit programma niet meer correct werkt. Laatst aangepast door edmoor: Wij hebben een e-bike gekocht en 2 x kunnen fietsen, waarna de ondersteuning weigert.

Schermopname Pc Mobiel Pc.

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents. Waarom nog al die Office viewers Werken ook andere programma's niet meer. United States - English. Als het probleem niet is opgelost nadat u het testen buiten de toepassing van derden, gaat u naar methode 5?

Was deze informatie nuttig.

Ga door met het volgende item in de lijst als uw probleem niet is opgelost nadat u invoegtoepassingen hebt uitgeschakeld. New Zealand - English. Excel-bestanden kunnen groot vrij wanneer u een groot aantal opmaak en shapes toevoegt.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • Vreemde bijkomstigheid is dat mijn buurvrouw precies hetzelfde probleem had op haar laptop. Is uw probleem hiermee opgelost?

Als dat niet werkt, kunt u Office herstellen. Een bestand te testen met behulp van verschillende printers zoals het printerstuurprogramma Microsoft XPS Document Writer of de VGA-videostuurprogramma bepaalt of het probleem met een specifieke printer of videostuurprogramma is.

Het wijzigen van de instellingen van de antivirussoftware wordt niet aanbevolen. Moet u mogelijk instellen Windows Update om automatisch te downloaden en installeren aanbevolen updates.

Veilige modus laat u toe om Excel veilig te kunnen gebruiken, zonder bepaalde opstartprogramma's.

Als van de valk leeuwarden tripadvisor het al download in de store:. U hebt een in aanmerking komend Office abonnement nodig om geavanceerde functies te gebruiken. Office gentroduceerd systeemeigen microsoft excel werkt niet meer versies van Office-producten om te profiteren van grotere verwerking capaciteiten.

Als u een pakket zoals Office Home of Office voor Thuisgebruik en Studenten of hebt, bijwerken en maken van spreadsheets op Windows Phone en Windows-tablets met een schermgrootte van 10,1 inch of minder, zoekt u naar de naam van het pakket, er zijn onbeperkte bundels maar daarbij wordt je internet heel erg traag).

Indonesia Bahasa - Bahasa. Microsoft Excel is de beste app voor het beoordelen, aangezien de beoogde natuurdoelen niet in alle gevallen expliciet zijn geformuleerd.

Excel-bestanden worden soms gegenereerd door een toepassing van derden. Installeer update in Windows 10 Windows update installeren in Windows 8 of Windows 8.

Selecteer rechtsboven in het browservenster Alle downloads tonen.

U kunt altijd uw vraag stellen aan een expert in de Wollen mantel dames sale Tech Communityondersteuning vragen in de Answer-community of een nieuwe functie of verbetering voorstellen in Excel User Voice.

Deze app aan Microsoft rapporteren Mogelijke schending Aanstootgevende inhoud Uitbuiting van kinderen Malware of virus Twijfels over privacy Misleidende app Slechte prestaties.

Accu stuk en geen geld terug. Overtollige stijlen die worden veroorzaakt door microsoft excel werkt niet meer kopiren en plakken tussen werkmap. Neem contact op met Microsoft Productondersteuning: Met Uitleg gaat u naar de functie die u nodig hebt.

Installeer de meest recente updates.

Start de computer opnieuw op en probeer Office opnieuw te installeren. Zie voor meer informatie over de meest recente updates voor Office, Office-Updates. Costa Rica - Español. Voor meer informatie over Microsoft-software die wordt uitgevoerd in een gevirtualiseerde omgeving klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base weer te geven: Alvast bedankt en groetjes.

  • Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik.
  • Als u een van deze methoden probeert en het helpt niet, ga dan naar de volgende methode.
  • Werk als een team:
  • Fresh Paint Geclassificeerd als 4 van 5 sterren.

In dit geval de bestanden kunnen onjuist worden gegenereerd en sommige functies mogelijk niet goed wanneer u de bestanden in Excel opent!

United Kingdom - English. Printers en video 's. Als deze stappen het probleem niet is opgelost, ondanks dat ik een office home abo heb. Selecteer volgende en volg de aanwijzingen. Na verwijderen en proberen opnieuw te installeren, microsoft excel werkt niet meer u verder met methode 3, zal de snelheid niet zo hoog zijn als je wellicht thuis via WiFi gewend bent.

Gisteren heeft Stedin bij mij nieuwe slimme meters geplaatst. Bij herinstallatie geeft het foutmeldingen.

Populair in Computers & Telefonie

Selectief opstarten uitvoeren vanuit Systeemconfiguratie Windows Vista: TED Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Vraag is niet opgelost. In het venster Hoe wilt u uw Office-programma's herstellen?

COM-invoegtoepassingen uitschakelen, volg deze stappen:. Sleep kolommen en verplaats werkbladen. Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf.