Doosje vouwen met papier

Geplaatst op: 14.12.2018

Open het stuk papier. Knip bijvoorbeeld haaientanden langs een lijntje.

Papier op de juiste grootte knippen Om het doosje te vouwen heb je een vierkant papier nodig. Herhaal dit proces aan de overstaande zijde. Tags papier accessoire zelfmaken papier-diy. Finishing touch Voor de finishing touch kan je op het deksel van het doosje nog een kraaltje bevestigen met wat ijzerdraad, dit kan dienen als handvat. Leg je papier op tafel, neem een hoek en plooi die naar binnen zodat de bovenkant van je papier mooi gelijk komt te liggen met de zijkant zie foto 2.

Stap 4 De volgende stappen gelden zowel voor de deksel als voor doosje vouwen met papier doosje, dus het maakt niet uit met welke vel je begint.

Hoeveel glazen alcohol alcoholist de uiteinden van de rechter- en linkerwanden tegen de voet aan om de laatste twee hoekjes te maken. Over dit artikel Categorien: Leg je papier op tafel, neem een hoek en plooi die naar binnen zodat de bovenkant van je papier mooi gelijk komt te liggen met de zijkant zie foto 2. Toon alle inspiratie resultaten, doosje vouwen met papier.

Shoppen in de stijl van.

Shoppen in de stijl van.
  • Gaat snel en de rondjes zijn perfect rond.
  • Kerstmis is de tijd van cadeautjes geven en leuke verpakkingen maken. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

Een blog over boeken

Stap 14 Nu kun je de doosjes gaan versieren. Maak twee hoekjes tegen de voet van het doosje aan. Laten we dit opgetilde stukje de "kop" van het doosje noemen. Tips Als je papier aan één kant is gekleurd, vouw het dan zo dat de gekleurde kant in het begin naar beneden is gericht. Zijkanten naar binnen plooien Plooi nu een zijkant van je vierkantje naar het midden foto 8.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Trek hem naar het midden van het doosje tot bij de twee andere punten van de zijkanten foto Nu staat er een driehoekige punt naar boven gericht! In principe heb je geen lijm doosje vouwen met papier, maar voor extra stevigheid kun je de 4 losse driehoeken die de bodem vormen vastlijmen. Vouw de linkerhoek van onder naar boven, zoals op de foto. Duw de punt waar de plooitjes samenkomen naar binnen en druk het papier samen foto .

De printversie van Zwaan 1 is er!

Hou de kop met je ene hand vast terwijl je de gevouwen zijde aan de linkerkant ervan opent. Dobrar uma Caixinha de Papel , Italiano: Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. De collectie wisselt regelmatig.

Hier is een filmpje over hoe je het moet doen:. Vouw de lange zijden naar het midden. Trek de punt doosje vouwen met papier n van die twee zijkanten omhoog foto Stevig papier met een mooie opdruk een effen gekleurd papier kan ook mooi zijn. Waarschuwingen Doe geen te zware dingen in het doosje, anders valt het uit elkaar.

Probeer het uit!

Lisa Manuels van Elle Aime geeft hier workshops in en laat zien hoe je heel eenvoudig een doosje vouwt, want doosjes vouwen kan iedereen! Trek hem naar het midden van het doosje tot bij de twee andere punten van de zijkanten foto Til de tegenoverliggende punt op. Draai het papier zodat het als een vierkant voor je ligt, maar vouw het nu niet open.

Met twee doosjes kun je de ene als doos gebruiken en de ander als deksel om cadeautjes in te pakken.

Je reageert onder je Facebook account. Herhaal dit proces aan de overstaande zijde. Nu staat er een driehoekige punt naar boven gericht. Vond je dit een nuttig artikel. Een origami-doosje is prachtig in al zijn eenvoud, voor de zekerheid kun je dit ook met de liniaal doen. Vouw de linkerpunt naar de rechter, druk de vouw goed aan.

Trek een lijntje langs de rand, en herhaal alle stappen? Om een deksel voor je doosje te maken, met vouwen tegen de zijkanten aan zodat ze op hun plek blijven, en het is een leuke plek om waardevolle spulletjes in op te bergen. De driehoekige flapjes bij de kop en doosje vouwen met papier voet van het doosje moeten in de bodem worden gevouwen, doosje vouwen met papier, elf jaar geleden.

Winkelwagen

Vouw elke hoek naar het middelpunt zodat ze elkaar daar raken. Stap 12 Vouw de andere kant op dezelfde manier naar binnen. Zuiver Cable Drop Hanglamp - Zwart.

Til de tegenoverliggende punt op. Til het papier daar op en vouw het zo om dat het rechtop blijft staan. Til een kant op zodat hij rechtop staat bij de vouw.