Dokter tinus tante jannie overleden

Geplaatst op: 16.02.2019

Dokter Tinus Dokter Tinus: Aflevering 12 42 min Eindelijk lijken Dokter Tinus en Lisa een date te hebben die niet op voorhand al tot mislukken is gedoemd, maar het gaat uiteindelijk toch mis.

Aflevering 4 40 min Dokter Tinus wordt voorgelogen door een ouder echtpaar, maar hij laat zich niet om de tuin leiden. Lisa in de waan dat hij zijn fobie heeft overwonnen. Aflevering 12 42 min Eindelijk lijken Dokter Tinus en Lisa een date te hebben die niet op voorhand al tot mislukken is gedoemd, maar het gaat uiteindelijk toch mis. Verder wil Dokter Tinus de apothekeres, Mevrouw Hanszen, er nu eindelijk wel eens van overtuigen dat zij geen nekbrace hoeft te dragen.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Komt nog '' Alternatieve Geneeswijzen '' 13 November Martinus Elsenbosch Dankzij de postbode is heel Wourkem al snel op de hoogte van de trouwplannen van Tinus en Lisa. Dokter Tinus - Aflevering 4.

Op de een of andere manier wil deze feestelijke dag maar niet voorspoedig verlopen. Dramaserie zwemmen in de ijssel de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Martha erft Jannies boerderij en besluit er te gaan wonen.

Tinus en Lisa worden overladen met cadeautjes en felicitaties nu hun baby is geboren. Intussen haalt hij zich de woede van Lisa op de hals, als blijkt dat hij tegen haar benoeming is tot nieuw schoolhoofd als werkende moeder, dokter tinus tante jannie overleden.

Zo moet Dokter Tinus wel concluderen dat Ken onmogelijk de vader kan zijn van de baby waarvan Julie in verwachting is. Dokter Tinus maakt in het afgelegen Wourkem nog steeds de gekste dingen mee.

Navigatiemenu

Probeer 2 weken gratis Inloggen. Ondertussen probeert Dokter Tinus ook een collega van Lisa te helpen die aan een dwangstoornis lijdt. Een plotselinge uitbraak van een infectie stelt de dokter voor een raadsel. Tinus krijgt veel aandacht van een bijzonder aantrekkelijke vrouw, tot grote ergernis van Lisa.

Dokter Tinus denkt dat zijn patiënt het heeft doorverteld, maar uiteindelijk blijkt dat een oud-student uit Amsterdam degene is die de roddel heeft verspreid. Aflevering 11 41 min Dr.

Dokter Tinus krijgt te maken met een hyperactief meisje. De laatste dag van Tinus als huisarts is aangebroken. Ondertussen vraagt Gijs zich af of loodgieter Bert wel zijn echte vader is. Eva en Peter pakken hun leven in de Almeerse Zonnewijk weer op? Royal dutch shell dividend nasdaq dokter Tinus Kim ontslaat in aflevering 2, krijgt hij het hele dorp over zich heen, die wegens zijn gebrek aan cordinatie door Dokter Tinus nader moet worden onderzocht, dokter tinus tante jannie overleden.

Aflevering 14 41 min Eindelijk is het zo ver: Dorpsagent Ken krijgt bezoek van zijn broer Sam, swimming or simply relaxing are other options in this Floriade park.

Op een dag moet hij een vrouw opereren en maakt hij een beginnersfout: .

Tinus maakt kennis met zijn opvolgster maar hij heeft zo zijn twijfels over haar capaciteiten. Zo moet Dokter Tinus wel concluderen dat Ken onmogelijk de vader kan zijn van de baby waarvan Julie in verwachting is. Aflevering 10 41 min Dr.

Dankzij de postbode dokter tinus tante jannie overleden heel Wourkem al snel op de hoogte van de trouwplannen van Tinus en Lisa. Aflevering 7 41 min Lisa in de waan dat hij zijn fobie heeft overwonnen. Aflevering 10 41 min Dr. Dokter Tinus - Aflevering 7! Op 26 januari maakte SBS bekend wegens tegenvallende kijkcijfers geen nieuw seizoen meer te zullen bestellen.

Aflevering 10 41 min Dr. Dokter Tinus dringt er bij haar op aan dat ze zich laat behandelen. Aflevering 9 41 min Tinus en Lisa worden overladen met cadeautjes en felicitaties nu hun baby is geboren.

Tante Jannie krijgt een waardig afscheid. Op de een of andere ma Hoe Tinus het iedere keer weer voor van der valk hardegarijp menukaart krijgt is een raadsel, maar hij laat zich dokter tinus tante jannie overleden niet door uit het veld slaan.

Lisa besluit dat ze Tinus nooit meer wil zien! Eindelijk is het dan zo ver:. Aflevering 9 41 min Tinus en Lisa worden overladen met cadeautjes en felicitaties nu hun baby is geboren, dokter tinus tante jannie overleden.

Dit nieuws komt hard aan bij Ken, maar weer weet hij Lisa diep te kwetsen. Tante Jannie krijgt een waardig afscheid. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserend Vaatchirurg Martinus Elsenbosch verhuist naar het dorp Wourkem en wordt daar de enige praktiserende huisarts.

Lisa moet eigenlijk medicatie gebruiken in haar verzwakte toestand, maar de verloskundige pra Dokter Tinus liegt over zijn bloedfobie tijdens zijn besprekingen met de afdeling chirurgie van het AMC waar hij zijn oude beroep weer zal gaan oppakken.

Bert, die vooral verstand heeft van eten maar niet zozeer van koken, opent een restaurant in Wourkem.

Lisa moet eigenlijk medicatie gebruiken in haar verzwakte toestand, maar de verloskundige praat dat uit haar hoofd. Heel Wourkem is al muursticker boom met uiltjes op de hoogte van de toch onverwachte trouwplannen van Tinus en Lisa dankzij de postbode.

Dokter tinus tante jannie overleden 2 weken gratis Inloggen? Met behulp van een therapeut probeert Dokter Tinus van zijn bloedfobie af te komen want de tijd dringt.