Begin de dag met een lach youtube

Geplaatst op: 26.02.2019

Het geeft structuur aan je dag en maakt je hoofdje leeg: Net zoals dat er niet een waarheid is.

Wat ben ik waard? En daar pluk je de rest van de dag de vruchten van. En hoe je je voelt heb je meer in de hand dan je misschien denkt of zelfs durft te geloven. Het is een eeuwenoud gezegde: Inzichten die mij geholpen mijn wereld een beetje mooier te maken. Wat is je perpectief. Zonder recept van je dokter.

Vul hier je emailadres in om een mailtje te ontvangen als er nieuwe posts zijn. Natuurlijk zou je veel liever onder de dekens kruipen en nog een paar uurtjes doorslapen, maar probeer eens niet negatief te denken bij het gaan van de wekker. Lijstjes zijn je nieuwe beste vrienden? En wat betreft mooier maken. Dit blog in je mail.

Hoe tover je een lach op je gezicht als je een moeilijk tentamen moet maken én het ook nog eens keihard regent buiten? Dan zet dat meteen de toon voor de rest van de ochtend — en eigenlijk voor de hele dag. Drink rustig een kopje thee en blader door je favoriete tijdschrift.
  • Door de dag te beginnen met wat beweging, laat je op een natuurlijke wijze de spanning uit je lijf wegvloeien.
  • Maar laatst kwam ik deze tegen:

Begin de dag met een lach

Zonder grappen; door je dag te plannen kun je de hele dag door meer ontspannen te werk gaan. Kijk in de morgen in je agenda, en schrijf vervolgens op wat je moet doen en wat je wilt doen. Nog een quote dan: Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Net zoals dat er niet een waarheid is.

Kijk, ik heb natuurlijk leren praten en fietsen maar met de vijftig verhaaltjes wil ik wat zinvols delen. Het schijnt dat als je glimlacht ook als ie fake is je hersenen denken dat je vrolijk bent.

Hoe tover je een lach op je gezicht als je een moeilijk tentamen moet maken n het ook nog eens keihard regent buiten. Begin met de minst leuke taken, doe de gordijnen open en probeer iets te bedenken wat je blij maakt. Natuurlijk zou je veel begin de dag met een lach youtube onder de dekens kruipen en nog een paar uurtjes doorslapen, en werk vervolgens je lijstje af. Sta op, maar probeer eens niet negatief te denken bij het gaan van de wekker, daar heeft ie de gevolgen van gemerkt Hoe Teken Je Een Schattig Ijsje.

En daar pluk je de rest van de dag de vruchten van. Cor Noltee cornoltee mac.

Elke keer als je lacht, organiseer je een feel-good party in je hersenen. Klinkt suf, is het niet. Maar je bent oud en wijs genoeg om dat voor jezelf uit te maken….

Natuurlijk zou je veel liever onder de dekens kruipen en nog een paar uurtjes doorslapen, maar probeer eens niet negatief te denken bij het gaan van de wekker.

Je bent een hit. Shop de leukste jurkjes:. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres! Net zoals dat er niet een waarheid is. Misschien wel de allerbeste tip die ik een aantal jaren geleden kreeg is, is wakker worden met een glimlach.

Laat je reactie achter

Glimlachen activeert je neurale systeem wat je gezondheid en geluk ten goede komt. Wél hebben wij een aantal tips, waarmee de dag met een lach beginnen iets laagdrempeliger wordt.

Want hoe zorg je ervoor dat je niet gelijk in de stress schiet bij het zien van jouw to-do lijstje?

  • E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.
  • Begin de dag met een lach.
  • Shop de leukste jurkjes:
  • Net zoals dat er niet een waarheid is.

Plan iets leuks in de avond, zodat je gelijk bij het opstaan een fijn vooruitzicht hebt. Begin de dag met begin de dag met een lach youtube lach. Shop de leukste jurkjes: Althans er is niet een schoonheid! En hoe je je voelt heb je meer in de hand dan je misschien denkt of zelfs durft te geloven. Geef een reactie Reactie annuleren. Gisteren dacht ik regelmatig dat dat best veel is vijftig dingen.

Op YouTube kun je allerlei leuke en leerzame beginnerslessen vinden.

Populair op 3FM

En daar pluk je de rest van de dag de vruchten van. Kijk in de morgen in je agenda, en schrijf vervolgens op wat je moet doen en wat je wilt doen. Juist even de tijd nemen in de ochtend, zorgt ervoor dat je daarna alle deadlines prima aan kunt zonder te bezwijken onder de stress.

Want je wilt natuurlijk niet dat je avondje uit niet door kan gaan omdat je nog niet klaar bent met je taken voor de dag. Plan iets leuks in de avond, zodat je gelijk bij het opstaan een fijn vooruitzicht hebt.

Zelfs als je hele dag bestaat uit leren of het opruimen van je huis, werkt dit juist heel goed.